INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveINDHENT 3 TILBUD PÅ TELEMARKETING HER

Direkte salg, Kundeservice, Kundeundersøgelser, Markedsundersøgelser, Mødebooking, Telefonpasning og alt andet indenfor telemarketing

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveSÅDAN VIRKER DET

Udfyld formularen

Indsend din opgave

Få op til 3 tilbud

Telemarketing Tilbud

Overvejer du at outsource din telemarketing til en ekstern samarbejdspartner?

Det kan være svært at danne sig et billede af markedet, og finde det telemarketingbureau eller call center der matcher din opgave bedst. Der kan være mange fordele i at overlade inbound og outbound opkald til et eksternt bureau  

 

Nemt og overskueligt

Vi gør det nemt og overskueligt at komme i dialog med potentielle samarbejdspartnere. Via vores service, har du mulighed for at sammenligne både pris og kvalitet, på op til 3 udbydere af gangen. Vores partnere arbejder professionelt og løser alle telemarketing relaterede opgaver – hvad end det drejer sig om en markedsundersøgelser, kundeservice, telefonpasning, leadgenerering, salg, eller mødebooking.

 

Professionel telemarketing 

Gennemtænkt telemarketing skaber resultater der mærkes på bundlinjen. Vi står klar til at hjælpe dig igennem processen og rådgive dig i opstartsfasen.

Beskriv kort din opgave via vores formular, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt. Det er 100 % gratis og uforpligtende.

 

INDHENT TILBUD PÅ TELEMARKETING

Callcenter Tilbud

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

 

Professionelle callcentre 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din kundeservice, telefonpasning, mødebooking, kold kanvas, eller markedsundersøgelse  – Uanset størrelse af din virksomhed og antallet af opkald.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på dine inbound og outbound opkald. Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov

 

Telemarketing med omtanke

Når callcenteret er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente callcentre i alle størrelser.

INDHENT TILBUD FRA CALLCENTRE

Leadgenerering Tilbud

Leadgenerering er et essentielt værktøj når du vil vækste din forretning. Her kan du sammenligne priser og løsningsmodeller på mødebooking. Outsource din mødebooking eller anden telemarketing gennem os og se din virksomhed væske.

 

Mødebooking der bliver til kunder

At skabe nye kunderelationer er tidskrævende men nødvendigt. Mødebooking er særdeles effektiv vej til vækst –  med den rette samarbejdspartner og den rette strategi vil mødebooking blive til kunder.

 

Strategisk mødebooking

Vores partnere har stor viden og erfaring med mødebooking. De ved derfor præcis hvordan din kampagne skal tilrettelægges og eksekveres. Effektiv mødebooking kræver nøje målgruppe segmentering og nøje planlægning. Vi hjælper dig i opstartsfasen og med at finde det bureau der passer bedst til din opgave.

INDHENT TILBUD PÅ LEADGENERERING

Vi arbejder målrettet for at finde den helt rigtige samarbejdspartner til din telemarketing opgave – uanset størrelse og type

Hurtig betjening. Vi besvarer typisk din forespørgsel inden for 24 timer og matcher dig med relevante callcentre og telemarketingbureauer

Vi hjælper med markedsundersøgelser, kundeservice, telefonpasning, direkte salg, leadgenerering, customer retention og meget mere!

Derfor vælger virksomheder os

Teamet bag PhonePartner.dk har en bred viden og et kendskab til telemarketing. Vi gør det overskueligt for både små og store virksomheder at outsource deres kommunikation på telefonen.

 

Professionel rådgivning

Vi tilbyder professionel rådgivning indenfor både inbound og outbound telemarketing. Hvad end du ønsker, at outsource din kundeservice eller dit opsøgende salg, står vi klar til at hjælpe.

 

Det rette valg

Vores success afhænger af din success. Vi ønsker dig den bedst mulige start på din telemarketing kampagne – Vi arbejder derfor ubetinget og uafhængigt mod at give dig de bedste tilbud, samt den bedste hjælp til at få mest muligt ud af dit telemarketing budget.

Specialister indenfor telemarketing

Vores team og partnere er specialister indenfor telemarketing. En nøje tilrettelagt telemarketing strategi kræver erfarent personale, planlægning og segmentering, og ikke mindst gåpåmod og tid. Vi finder den løsning der passer bedst til dit budget og dine ønsker.

 

Effektivt salg med telemarketing

Telemarketing er et af de mest effektive værktøjer til hurtigt at skabe vækst og omsætning. Telemarketing egner sig til langt de fleste produkter og ydelser. Er du i tvivl om hvad telemarketing kan gøre for dig? Så kontakt os via Live chat, telefon, eller benyt vores formular – vi står klar til hjælpe.

INDHENT TILBUD PÅ TELEMARKETING

Vi hjælper dig med at finde den bedste pris og løsning på kundeservice og telefonpasning

Vi er specialister i opsøgende salg, mødebooking og markedsundersøgelser

Spar både tid og penge ved at benytte vores service. Det er gratis og uforpligtende at modtage op til 3 tilbud på alt inden for telemarketing!

Callcenter

Find det callcenter der matcher din opgave og dine behov bedst. Vores partnere består af både store og små callcentre, som har stor viden og erfaring med alle typer af kommunikation på telefonen.

 

Kontakt os i dag og få op til 3 tilbud fra callcentre.

> CALLCENTER TILBUD

Telemarketing

Vi hjælper dig med at indhente tilbud på opsøgende salg og mødebooking. Effektiv telemarketing er en kunst der kræver erfaring og uddannelse – vores partnere er specialister i salg og kommunikation.

 
Kontakt os i dag og indhent op til 3 tilbud på telemarketing

> TELEMARKETING TILBUD

Leadgenerering

Få hjælp til leadgenerering her. Leadgenerering er et af de mest effektive værktøjer for dig der ønsker at vækste din forretning og omsætning. Vores partnere tilbyder mødebooking der konverterer til kunder.

 

Indhent op til 3 tilbud på leadgenerering i dag!

> LEADGENERERING TILBUD