INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveBetingelser

Vi ønsker at skabe fuld gennemsigtighed til vores service og lister derfor nedenfor alle de betingelser som phonepartner er underlagt. Samlet set for at give dig som bruger, den bedste oplevelse af denne gratis service.

 

Det er altid gratis at indhente tilbud fra phonepartner.dk. Vi sørger for at din opgave bliver distribueret til de rette modtagere gennem vores brede netværk inden for telemarketingbranchen.

 

PhonePartner forbeholder sig retten til at kontakte dig enten via mail, sms eller telefonisk, efter du har indsendt din opgave. Det sker udelukkende med henblik på at give dig den bedste service, og sikre at opgaven udføres ud fra dine ønsker.

 

Opgaven som indsendes bliver arkiveret indtil denne er løst. Phonepartner står for den videre distribution til de rette callcentre og telemarketingbureauer.

 

 

Det vil efter din henvendelse udelukkende være phonepartner.dk og vores partnere, der foretager kontakten mellem dig og det pågældende telemarketingbureau el. call center, der skal løse opgaven.

 

Phonepartner.dk og dennes partnere kan ikke gøres erstatningsansvarlige for tab eller drages til ansvar for arbejde der udføres af call centeret el. telemarketingbureauet. Ligeledes kan vi ikke drages til ansvar ved nedbrud på servere eller lignende, hvor der efterfølgende kan påvise fejl.