Få hjælp til no cure no pay telemarketing

 In Blog, Call Center, Telemarketing, Uncategorized

No Cure No Pay – Derfor bør du starte telemarketing kampagne

 

Telemarketing no cure no pay, er yderst effektivt for dig og din virksomhed. Du betaler nemlig kun for de resultater der bliver leveret af det call center el. telemarketingbureau du arbejder sammen med.

 

No Cure No Pay er nok den foretrukne model at arbejde med telemarketing kampagner og telemarketing priser på. Det er overskueligt og man er som virksomhed rigtig fornuftigt stillet.

 

Call centre og telemarketingbureauer arbejder selvfølgelig også med telemarketing no cure no pay, mødebooking osv. Prisen kan variere fra et par enkelte hundrede kroner og op til flere tusinde kroner pr. møde eller salg der formidles over telefonen.

 

PhonePartner.dk kan hjælpe dig og din virksomhed med at indhente op til 3 gode telemarketing tilbud på jeres no cure no pay kampagne. Det er helt gratis og uforpligtende. Bare klik her for at starte!

 

Afhængig af hvilken branche og industri I henvender jer til, vil prisen pr. resultat også varieres derefter.

 

Eksempler på NCNP-kampagner:

No Cure No Pay Telefonisalg

No Cure No Pay Forsikringsmøder

No Cure No Pay Hjemmesider

No Cure No Pay Rengøring

 

 

Dette var blot et udkast på nogle af alle de typer ncnp kampagner du kan foretage dig som virksomhed. Der er selvfølgelig mange andre muligheder for at udføre en ncnp kampagne, det kan være i form af mødebooking, kanvas salg, kundeservice, leadgenerering og i andre brancher end vi har benyttet som eksempel i dette blog indlæg.

 

Vi hos phonepartner.dk ønsker at give dig den bedste oplevelse overhovedet muligt, hver gang du skal have udført en form for telemarketing kampagne. Derfor hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende med at indhente op til 3 telemarketing tilbud på din telemarketing kampagne.

 

I de fleste tilfælde vil du allerede modtage det første tilbud på din telemarketing kampagne i løbet af kun 24 timer fra du har indsendt din kampagne til os.

 

Hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst muligt beskriver din opgave eller kvalificerer hvilket tilbud er det bedste på din telemarketing kampagne, så er du altid velkommen til at kontakte os på email info@phonepartner.dk – vi er her for at hjælpe dig godt fra start med telemarketing! ?

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: