Generes virksomheder af telefonsælgere?

 In Blog, Telemarketing, Uncategorized

Man hører af og til om, hvor irriterende telefonsælgere er. Dog skal man huske på, at langt de fleste virksomheder rent faktisk lever af at sælge deres produkter eller ydelser via telefon, og derfor er telefonisk salg et helt uundværligt redskab for de fleste virksomheder til at skabe mere salg i deres forretning. Dette kan du læse mere om i denne artikel fra Business Danmark, som netop omhandler telefonsælgere.

 

Salg via en telefon kræver stort fokus på kvalitet

Når man skal sælge via telefon, er der slet ingen tvivl om, at kvalitet er et nøgleord.

Personen, der ringer ud til en virksomhed, en institution eller andet, skal for alvor vække tillid fra start af, og det er netop af denne grund, at det er ekstremt vigtigt, at man sørger for at få professionel hjælp fra nogle folk, der har stor erfaring indenfor det at sælge via telefon.

Hvis du som virksomhedsejer godt kunne tænke dig at få hjælp til at få skabt mere salg i din forretning via telefonen, så kan det være en rigtig god idé, at du overvejer at tage fat på et firma, som har stor erfaring indenfor salg af netop det produkt, som DU sælger.

Hos PhonePartner sælger vi ikke over telefonen for dig. Til gengæld kan vi hjælpe dig med at finde nogle dygtige folk, som kan hjælpe dig med at sælge mere!

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: