Hvad er gensalg?

 In Blog, Call Center, Telemarketing, Uncategorized

Rigtig mange virksomheder fokuserer i særlig høj grad på at få en masse nye kunder ind i folden. Dette er naturligvis også vigtigt, men faktisk er en af de absolut største værdier for langt de fleste virksomheder gensalg.

 

Hvad er gensalg?

 

 

Gensalg er det salg, som du laver til dine kunder efter, at de har købt hos dig første gang. Har du eksempelvis solgt et produkt til 10.000 kroner til en kunde, og den pågældende kunder vende tilbage til dig efter 2 måneder og ønsker at købe mere af dig, har du lavet et gensalg.

 

Hvordan laver man gensalg?

Gensalg kan enten ske ved, at kunden, som du tidligere har solgt noget til, selv henvender sig med henblik på at købe mere af det produkt, du ønsker at sælge. En anden mulighed er naturligvis også, at du går ud for at lave opsøgende salg. Dette vil eksempelvis kunne ske via telefonsalg.

 

VIGTIGT: Hvis du ikke kan lide at sælge via telefon, så er det en rigtig god idé at få hjælp til dette – og det kan bestemt godt betale sig at tage fat på et telemarketingfirma og få hjælp til gensalg. Værdien af gensalg er nemlig oftest markant højere, end hvis der ringes ud til helt nye kunder, da det altid er markant lettere at sælge noget til de kunder, der allerede har købt ens produkt eller ydelse.

 

For at du kan lave gensalg, er det naturligvis først og fremmest vigtigt, at du allerede har nogle kunder inde i “folden”, som du kan gensælge til. Har du ikke det? Så kan du få hjælp til at få skaffet kunder ved at få hjælp til telesalg fra en af de mange dygtige firmaer, der arbejder med telemarketing.

 

Klik her og modtag 3 gratis tilbud i dag!

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: