Kold kanvas

 In Blog, Telemarketing, Uncategorized

Kold kanvas er for de fleste ganske modbydeligt at skulle gøre. Alligevel er det dog en af de absolut  bedste – og billigste – måder at få flere kunder i sin forretning på, og det er også derfor, at stadig flere og flere virksomheder vælger at få hjælp til at få lavet kold kanvas.

Hvis man gerne vil have flere kunder ved hjælp af kold kanvas, så skal man ringe ud til en række forskellige potentielle kundeemner via telefon, præsentere sit produkt og få et møde i bogen med den pågældende virksomhed, hvor man kommer ud og præsentere det, som man ønsker at sælge.

I enkelte tilfælde er der dog mulighed for, at man vil kunne lukke salget direkte i telefonen, men det er dog meget sjældent, at man rent faktisk gennemføre et decideret salg over telefon.

I langt de fleste tilfælde vil det dog foregå sådan, at man laver det, der hedder mødebooking, hvor man ringer ud, aftaler et møde med den potentielle kunde, hvorefter man tager ud og præsentere produktet og forhåbentlig får en aftale i hus.

 

Mange bryder sig ikke om at ringe kold kanvas

Det er helt bestemt de færreste mennesker, der synes, at det er særlig sjovt at ringe kold kanvas. På trods af det, så er der alligevel en del virksomheder der vælger at gøre det, da dette i mange tilfælde er en nødvendighed for at sikre, at man får nogle salg.

I den forbindelse er der dog samtidig også mange virksomheder, der træffer en beslutning om, at de ikke selv ønsker at ringe ud. I stedet for vælger en hel del danske virksomheder i stedet for blot at få hjælp ude fra til at få lavet kold kanvas, så man får et professionelt firma med stor erfaring indenfor netop dette til at hjælpe sig med opgaven.

Det er faktisk muligt at få hjælp til kold kanvas indenfor et ganske fornuftigt prisleje, hvis ellers man bare sørger for at finde sig det helt rigtige firma til at løfte opgaven for en. Der er en bred vifte af forskellige danske virksomheder, der står klar til at give en hjælpende hånd med at lave kold kanvas – og hvis du er interesseret i at få en hjælpende hånd til at få lavet dette, så kan du med stor fordel modtage 3 gratis og uforpligtende tilbud ved at klikke på den grønne knap nedenfor:

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: