INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveMødebooking til rengøring

Mødebooking til rengøring

Ønsker du at finde et firma, der kan hjælpe til med at skaffe din rengøringsvirksomhed flere kunder? Mødebooking rengøring har du rig mulighed for at finde et firma, der vil kunne give dig en hånd med netop her. Hos PhonePartner har I som rengøringsvirksomhed mulighed for ganske gratis og helt uforpligtende at få 3 tilbud på hjælp fra en mødebooker, der kan hjælpe jer med at få flere opgaver indenfor rengøring.

 

 

Der er den dag i dag rigtig mange danske rengøringsvirksomheder, der benytter sig af et telemarketingbureau, og det kan helt bestemt godt være en stor fordel, eftersom netop dette er en meget effektiv måde til at få flere kunder i ens forretning på.

 

 

Mødebooking rengøring – hvad betaler man typisk?

 

 

De priser, der er for at få hjælp fra en mødebooker, som sørger for at skaffe din virksomhed flere kunder, er som oftest fastlagt ud fra flere forskellige faktorer. Noget af det der blandt andet kan have en hel del at sige i forhold til den pris, som man skal betale for at få en hjælpende hånd med salgsarbejdet er, om man ønsker at få lavet decideret mødebooking, hvor der betales en fast pris pr. møde, eller man i stedet for ønsker at betale for telemarketing på timebasis.

 

 

Uanset hvilken løsning man som rengøringsvirksomhed måtte foretrække, vil der helt klart være rigtig gode muligheder for, at man ved hjælp af telefonsalg kan øge sin omsætning ganske betydeligt. Ud fra et økonomisk perspektiv er køb af telemarketing for jer som rengøringsvirksomhed også meget tit og ofte en god investering, da man ved at få dette lavet i de fleste tilfælde har mulighed for at tjene pengene hjem igen forholdsvis hurtigt.

 

 

Får man som rengøringsfirma eksempelvis bare en ny kunde ind i sin forretning, vil dette kunne betyde en stor meromsætning set over eksempelvis en 1-årig tidshorisont, og derfor er det helt sikkert værd at overveje for jer som rengøringsvirksomhed at få hjælp til telemarketing, således I kan få flere kunder.

 

 

Phone Partner

Kristian Lyngild har mere end 19 års erfaring inden for mødebooking og telemarketing. Han har hjulpet alt fra de helt små virksomheder til de helt store globale firmaer.

2 Comments
  • Skrevet d. 9:40 pm, november 23, 2016

    Hej. Jeg har gået og tænkt lidt over at prøve mødebooking. Jeg har et rengøringsfirma. Og jeg mangler kunder gerne lidt større kunder på Vestsjælland. Kan i hjælpe? Hvor længe går der typisk før i finder eventuelle kunder til firmaer?

    Mvh carsten

  • Skrevet d. 10:19 am, august 6, 2017

    Hej, jeg har rengørings firma og har ikke så meget kunde kan du hjælpe til at finde kunde?

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website