Mødebooking priser & kampagner

 In Blog, Telemarketing, Uncategorized

Ønsker du at vide priser på mødebooking? Vi kan hjælpe dig med lære mere om mødebooking priser.

 

Hvilke typer mødebooking kampagner er særligt effektive?

Som virksomhed er der mange muligheder, når det kommer til markedsføring. Skal det være email marketing, telemarketing, andet markedsføring eller mødebooking? Mødebooking er særdeles effektiv, hvis du sælger et produkt eller formidler en service der kræver et mere personlig touch for at adskille sig fra konkurrenterne.

 

Ønsker du at komme ud til professionelle møder, booket af dygtige telefonkonsulenter? Så kan du indhente 3 mødebooking tilbud her!

 

Hvad kan man udføre mødebooking for?

Mødebooking kan udføres i stort set alle brancher og erhverv. Du kan anvende mødebooking til alt lige fra forsikringsmøder, hjemmeside møder, seo møder, rengøringsmøder, erhvervstelefoni møder, tryksagsmøder til det som din fantasi sætter grænser for.

Afhængigt af hvilket produkt eller service du formidler, kan mødebooking både gavne din virksomhed såvel som det kan skade den. Økonomi er en vigtig faktor, derfor skal du sikre dig at dine sælgere øger omsætningen med mere end hvad det koster dig at have dem ansat, samt betale for at få deres møder booket af et telemarketingbureau eller call center.

Husk derfor altid at undersøg markedet, hvad koster din service hos en konkurrent, udfører dine konkurrenter mødebooking, hvorfor gør de det / hvorfor gør de ikke det? – Kan det betale sig for din virksomhed, med det produkt eller service I tilbyder at anvende telemarketing mødebooking og tage ud at afholde personlige kundemøder?

 

Hvad er priser på mødebooking?

Mødebooking priser kan variere alt fra 100kr pr. møde til 3.000kr. pr. møde. Det hele afhænger af branchen, volumen af møder der kan bookes pr. dag pr. konsulent og hvad mødet giver i indtjening til virksomheden.

Forsikringsmøder til privat og erhverv ligger typisk fra 100-600kr. pr. møde. Dette er gældende fra eksempelvis større forsikringsfirmaer som Tryg, IF, GF, Gjensidige, Alm. Brand, TopDanmark osv.

Rengøringsmøder ligger på alt mellem 500 – 2500kr. pr. møde hvis du arbejder med erhervsrengøring og mødebooking til erhverv. Erhvervsrengøring mødebooking er ikke det nemmeste at arbejde med, men det kan betale sig rigtig godt, hvis du sidder med den rigtige mødebooking kampagne.

Hjemmeside / SEO møder ligger også på alt mellem 500 – 2500kr. pr. møde, afhængigt af hvilket firma du samarbejder med, samt hvilken prisklasse deres løsninger og ydelser er placeret i. Dette er som regelt en af de typer mødebooking kampagner nu til dage, hvor du hurtigst kan komme i gang med en mødebooking kampagne.

Der findes mange andre erhverv, brancher og industrier hvor du kan udføre mødebooking, i dette indlæg har vi blot nævnt et par eksempler på telemarketing mødebooking. Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker hjælp vedrørende din mødebooking kampagne eller telemarketing opgave, så kontakt os endelig her.

 

Hvad differentiere et godt møde fra et dårligt møde?

Forskellen på et godt og et dårligt møde er meget simpel. Har den beslutningstagende, som mødet er blevet booket med lyst, samt taget sig tid til at tage mødet med dig? Viser han en oprigtig interesse i dig og din virksomhed, så er det helt sikkert et godt møde. Dem vil vi gerne have flere af ?

Kommer du på den anden side, ud til en kunde og bliver mødt i receptionen, hvor det eneste de beder dig om, er blot at ligge dit tilbud på bordet. Så vil de sørge for at den rette person får det at se. Eller kommer du ud til en kunde, hvor kunden sidder og har gang i tusindvis af andre ting, eller i bliver forstyrret flere gange under mødet? Så er det selvfølgelig ikke et godt møde. Oplever du dette ofte med dit nuværende telemarketingbureau eller call center, så indhent 3 mødebooking tilbud fra professionelle call centre her!

 

Hvordan sikre jeg mig den bedst mulige kvalitet?

Der er flere måder hvor på du kan “sikre” dig en god kvalitet, når du skal samarbejde med et call center eller telemarketingbureau, som skal udføre din mødebooking kampagne for dig.

 

  1. Åben kommunikationDet telemarketingbureau du vælger at samarbejde med omkring din mødebooking kampagne, skal altid være til at komme i dialog med, du skal ikke gå flere dage, før du får et svar eller opdatering på noget vedrørende din mødebooking kampagne.
  2. Samtaler optagesHvis din samarbejdspartner optager alle samtaler, med mulighed for at du kan få dem tilsendt ved forespørgsel. Så er dette er yderst godt tegn på at de går op i den kvalitet de leverer til din virksomhed og jeres mødebooking kampagne.
  3. Statistikker & OversigterHvis de kan sende dig daglige/ugentlige statistikker vedrørende din kampagne med ting som antal opkald foretaget, antal møder booket, emails afsendt, kunder sagt nej, aktiv taletid pr. dag mm. Så kan du selv få et bedre indblik i hvordan din mødebooking kampagne foregår, eventuelt også hvordan du kan optimere den på nogle punkter.

 

 

Bør min virksomhed benytte sig af mødebooking?

 

Igen afhænger det hele af hvilken type produkt eller service din virksomhed formidler. Derfor vil vi anbefale dig at udregne hvad din gns. avance er pr. kunde ud fra dine totalte omkostninger og produktet vejledende pris.

 

Hvis du mener at dit produkt eller service kan formidles gennem mødebooking og det er et sundt tiltag for din virksomhed, så kontakt os, eller indhent 3 mødebooking tilbud på din mødebooking kampagne her!

 

Er du i tvivl omkring mødebooking kan betale sig for din virksomhed? Ønsker du at få hjælp og vejledning til dette, så kontakt osendelig i dag! Vi er her for at hjælpe dig.

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: