Phonepartner v2.0

 In Blog, Uncategorized

PhonePartner har det seneste stykke tid stået stille i forhold til opdateringer, nye tiltag, kommunikation og alle de processer der er nødvendige for at give dig som virksomhed eller partner den bedste oplevelse.

 

Efter en længere forhandlingsperiode og møder frem og tilbage, har Kristian Lyngild valgt at fratræde i Phonepartner og overdrage den daglige drift til Nicolai Richard Hansen.

Det har været en meget svær og længerevarende process at tage denne beslutning, PhonePartner har været mit største fokus længe, derfor er det med en tåre i øjnene at jeg tager min afsked i dag. Beslutningen jeg har taget er jeg overbevist om, at det er den rigtige beslutning. Nicolai har meget erfaring i branchen og en drivkraft bag sig, som jeg er sikker på kun vil bidrage positivt til PhonePartner.

Fra dags dato, har jeg Nicolai Richard Hansen overtaget den daglige drift af PhonePartner fra Kristian Lyngild. Så følg med det næste stykke tid hvor vi vil lancerer en masse nye tiltag og funktioner.

 

Flere informationer

D. 1. oktober åbner vi for den nye blogsektion, hvor anerkendte sælgere, salgstrænere og generelt dygtige hoveder vil komme forbi med gæsteindlæg, fyldt med relevant branche information, tips & tricks, salgstræning, salgsprocesser og meget mere.

Udover vores gæstebloggere, vil vi herinde hos PhonePartner selv skrue op for aktiviteten og begyndte at udgive flere blog indlæg.

 

Nye åbningstider

Vores telefontid er åben alle hver dage fra 08:00 – 22:00, hvor du vil blive mødt af vores venlige medarbejdere i kundeservice.

 

Kontakt os på telefon: +4588820648

Email support er åben alle hver dage fra 08:00 – 22:00.

Kontakt på mail: info@phonepartner.dk

 

 

Nye kampagner

Fremadrettet vil vi sætte mere fokus på at indhente nye kampagner til vores partnere.

 

Bliv partner

Det er gratis at være partner og få adgang til vores partnerpanel. Klik her for optagelse

 

Partnerpanel

Hurtigt overblik over nye tilgængelige kampagner, klik ind på den kampagne du ønsker og køb kontakten.

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: