INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveProfessionel lyd med Jabra Evolve 80

Jabra Evolve 80 - Telemarketing Headset

Professionel lyd med Jabra Evolve 80

Jabra har fuldstændig overgået sig selv med dette ledningsheadset til telemarketing og kontor brug.

 

 

Selve headsettet er i et super lækkert og moderne design, når du sidder med det på, kan du bare føle kvaliteten lige såvel som du kan mærke kvaliteten af håndværket for dette telemarketing headset fra Jabra. Jabra har i flere år produceret headsets til kontor og telemarketing, dette har de haft yderst stor success med. Du kan som regelt altid regne med at få en yderst god kvalitet i både håndværk og software, når du køber et telemarketing headset fra Jabra.

 

 

 

Jabra Evolve 80, ligger i den højere prisrække, hvilket gør at mange måske vil vælge det fra under deres opstart. Vi hos phonepartner har mere end 10 års erfaring med telemarketing, mødebooking, kundeservice, kanvas salg og mere i branchen. Vores erfaring fortæller os, at det ikke er dit udstyr og software du skal spare pengene på!

 

 

Afhængig af hvilken størrelse din virksomhed, lokation og støjmiljø har, kan Jabra Evolve 80 være et yderst godt valg for dit telemarketing kontor. Sidder i et lille rum såvel som et stort rum, med et højt eller rigtig højt støjniveau, vil det særligt gavne jeres effektiv i det daglige arbejde, hvis alle telemarketing konsulenter får et headset.

 

 

Sidder I dog nogle omgivelser hvor støjniveauet ikke er en et problem og faktor for jer, så kan I nøjes med nogle billigere telemarketing headsets, der også sagtens kan dække alle jeres behov.

 

 

 

Hvad er der af funktioner i Jabra Evolve 80 og hvorfor bør jeg købe det til mine telemarketing afdeling?

 

Markedets bedste aktive støjdæmpning

 

Aktiv støjdæmpning fjerner effektivt lavfrekvente lyde, f.eks. støjen fra et ventilationsanlæg. Aktiv støjdæmpning anvender også avancerede teknologier i mikrofonen til at opfange og fjerne baggrundsstøj – helt op til 3 gange mere effektivt end konkurrerende telemarketing headsets på markedet.

 

 

Jabra Intelligent Call Transfer

 

Trækker dit møde ud? Intet problem, det er nemt at videre dine Skype for Business opkald til din smartphone inden du forlader kontoret. Tag dit 3,5 mm jackstik ud af betjeningsenheden og sæt det i din smartphone. Så omstilles opkaldet med det samme.

 

 

Lyt-med-funktion

 

Gå ikke glip af vigtige kommentarer fra dine kollegaer. Med et enkelt tryk på højre headset kan du høre, hvad dine kollegaer siger, uden at skulle tage headsettet af.

 

 

Funktioner og fordele med Jabra Evolve 80

 

Perfekt til samtaler og musik

 

Med højttalere i verdensklasse der er skabt til at professionelle telefonsamtaler, samtidig med at have en stereo lyd fra et professionelt studie, er dette et godt valg til telemarketing. Det er også let at skifte fra opkald til musik.

 

 

Aktiv støjdæmpning

 

Denne avancerede teknologi fjerner forstyrrende lavfrekvent baggrundsstøj ved at trykke på blot en enkelt knap. På denne måde kan du nemt bevarer din ro og koncentration i støjende kontormiljøer.

 

Passiv støjdæmpning

 

Headsettet er lavet med specialdesignede ørepuder, der fjerner alle højfrekvente lyde såsom menneskestemmer. Dette kaldes “passiv støjdæmpning.”

 

 

Nem opkaldsstyring

 

Med den integrerede opkaldsstyring funktion kan du let besvare eller aslutte opkald, justere lydstyrken eller slå lyden fra. De store knapper og LED-indikatorer gør det nemt at betjene dit telemarketing headset.

 

 

Busylight

 

Dette er en særlig fed funktion! Du kan med et enkelt klik, aktivere et rødt lys på dit headset, også kaldet “busy light,” når du ikke vil forstyrres.

 

 

Diskret mikrofonarm

 

Du kan nemt dreje mikrofonen væk og ind i hovedbøjlen så den ikke er i vejen, når du ikke taler i telefon.

 

 

Fungerer med alle mobilenheder

 

Tilslutning til pc, smartphone, tablet eller andre enheder med 3,5 mm jackstik.

 

 

Lyt med

 

Lyt med-funktionen giver mulighed for at kunne høre omgivelserne uden at tage headsettet af. Du trykker bare på en knap, når du ønsker at lytte til omgivelserne.

 

Nicolai Hansen
No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website