Sådan får du en høj markedsføring effekt

 In Blog, Call Center, Telemarketing, Uncategorized

Som virksomhed er det naturligvis mere end vigtigt, at man laver en effektmåling af den markedsføring, der laves i virksomheden, således man ved hvor effektiv ens markedsføringsindsats er. Det er i den forbindelse rigtig vigtigt, at man har kendskab til udtrykket ”return on investment”, som er udtryk for, hvor lang tid tilbagebetalingstiden er på den markedsføringsindsats, som man investerer i.

En af de markedsføringsformer, som har en rigtig god effekt, når man som virksomhed ønsker at markedsføre sig, er uden tvivl telemarketing. Vælger man som virksomhed at få hjælp til telemarketing, skal man ikke tvivle på, at man har mulighed for at få en rigtig god effekt, og det skyldes ganske simpelt, at virksomheder, som arbejder med telemarketing til daglig har stor erfaring indenfor det at sælge via telefon, og det betyder blandt andet, at de tit og ofte kan have en væsentlig højere hit rate, end hvis man valgte selv at give sig i kast med at sælge via sin telefon.

Derfor vælger rigtig mange danske firmaer også den dag i dag at outsource telefonsalg til et erfarent telemarketingbureau, som vil kunne hjælpe med at give en attraktiv markedsføring effekt.

 

Hvor mange penge skal man investere i markedsføring via telefon?

Såfremt du godt kunne tænke dig at få en god markedsføring effekt, er det helt afgjort en rigtig god idé at overveje muligheden for at få lavet telemarketing.

Denne markedsføringsform er som oftest en væsentlig billigere løsning end rigtig mange andre ting, og det skyldes blandt andet, at timeprisen på sådan noget som telemarketing ligger lavere end de priser, som man eksempelvis vil kunne finde hos et PR-bureau eller hos et af de firmaer, som eksempelvis arbejder med søgemaskineoptimering.

Selvom både søgemaskineoptimering såvel som PR er effektive markedsføringskanaler, er timepriserne dog tit og ofte en del højere, end hvis man valgte at få lavet telemarketing, og selvom eksempelvis søgemaskineoptimering bestemt også kan give en høj ROI (return on investement), er tidshorisonten ofte en smule længere.

Derfor er telemarketing i løbet af årene blevet en rigtig udbredt mange markedsføringsform, som bliver anvendt af rigtig mange forskellige virksomheder.

 

Salg via telefon laves i mange forskellige byer

Der findes telemarketingfirmaer, som arbejder med at lave telemarketing, i rigtig mange forskellige danske byer. Blandt andet vil du kunne finde markedsføringsfirmaer, der arbejder med telefonsalg i følgende byer:

Få 3 tilbud fra et telemarketingfirma nær dig

Du kan helt gratis og uforpligtende her på siden få 3 gratis og uforpligtende tilbud på effektiv markedsføring, der kan hjælpe dig til at få flere kunder i din forretning.

Klik på den grønne knap nedenfor og modtag i dag 3 helt gratis og uforpligtende tilbud på hjælp til effektiv markedsføring og få flere kunder og højere omsætning i din forretning ved hjælp fra telemarketing!

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: