Denne guide viser dig hvordan du kan starte et callcenter, med alt den nødvendige software.

 

På under 24 timer kan du have opsat ringesystem, telefoni og være klar til at ringe!

 

Har du tit gået og overvejet hvordan du starter dit eget callcenter eller telemarketingbureau? I dette blog indlæg vil vi gennemgå nogle enkle trin der kan hjælpe dig under din opstart.

 

Hvad skal du bruge for at starte dit callcenter?

Du skal bruge flere forskellige komponenter for at kunne få en successfuld opstart. I dette indlæg vælger vi at antage du allerede har fundet din telemarketing kampagne, og blot mangler resten af dit setup for at kunne komme igang med at tjene penge på telemarketing.

 

Ringesystem – Call center software

Når du skal starte dit første callcenter el. telemarketingbureau er det godt at have styr på alle de emner man dagligt skal håndtere, kunne følge statistikker, samt finde fejl og forbedre sig.

 

www.myphoner.com – myphoner

Dette er nok et af de billigste software du kan benytte. Myphoner er webbaseret og virker direkte fra din browser på alle både mac og windows.

Det er Jeppe Lisberg der står bag myphoner, et dansk udviklet call center / telemarketing ringesystem. Myphoner har en gratis version til den enkelte freelancer der ønsker at komme igang hurtigt og nemt.

Men du har tænkt dig at starte et callcenter, og derfor kan du få myphoner fra kun 9€ i måneden pr. konsulent.

 

www.phonepilot.dk – Phonepilot

Dansk udviklet telemarketing ringesystem af Martin Kjær. Phonepilot er ligesom myphoner også webbaseret, det betyder igen at alt virker direkte fra din browser. Du kan med phonepilot nemt importere dine kundeemner, se statistikker og vælge mellem flere forskellige softphones til hurtig integration med systemet.

Phonepilot koster fra 250,- kr. pr. md. pr. konsulent/licens, hvilket er en smule mere end myphoner. Du skal dog ikke lade dig snyde af den lidt højere pris for dette ringesystem. Martin Kjær har gennem flere år udviklet og tilpasset systemet i samarbejde med flere callcentre og telemarketingbureauer.

 

IP Telefoni – SIP Telefoni

Når du starter dit callcenter er det vigtigt at telefonien ikke kommer til at knække halsen på dig, økonomisk talt altså… Derfor anbefaler dig Phonepartner dig at benytte en af følgende leverandører når du skal starte for første gang.

 

www.comtalk.dk – COMTALK

Comtalk er en dansk erhvervstelefoni udbyder, der har specialiseret sig inden for telemarketing og callcentre. Deres priser starter fra 199,- pr. md for fri tale tale til alle fastnet og mobil telefonnumre i Danmark.

Det er også muligt at du kan få optaget alle din opkald hos Comtalk og lagret på deres servere, i skyen eller på din egen server.

 

Få dit eget omstillingsanlæg med Comtalk

Du ringer ud hele dagen, derfor er det også vigtigt at folk får en ordentlig velkomst når de ringer ind til dig. Derfor skal du have et omstillingsanlæg, også kaldet PBX til din virksomhed. Dette giver dig mulighed for at indtale en velkomst hilsen, optaget besked, sætte i kø funktion og meget mere.

 

 

www.viptel.dk – VIPTEL

VIPTel er en dansk erhvervstelefoni udbyder. Du kan hos viptel få både privat telefoni, samt erhvervstelefoni, også til callcentre! Deres priser starter fra 159,- kr. pr. md. for fri tale til alle danske fastnet og mobilnumre.

 

VIPTel tilbyder at optage alle dine opkald for 100,- kr. pr. md. – Alle opkald kan blive lagret på deres server, din egen server eller sendt til dig direkte efter opkaldet afsluttes på en mail.

 

PBX / Omstillingsanlæg

Ønsker du at byde folk velkommen med en pæn hilsen, når de ringer til dit callcenter? Så skal du have dig et PBX eller omstillingsanlæg. Det giver dig muligheden for at lave din egen velkomsthilsen, telefonsvare, opstille kø-funktion, og meget mere.

 

Softphone – Opkaldsprogram

Det sidste du mangler for at have hele dit setup klar, er blot at installere en softphone der kan administrere din sip / ip-telefoni for dig.

Der findes flere gratis programmer ude på markedet som bla. ZoiperX-Lite og Skype, der kan håndtere din call center telefoni for dig.

Så skal du bare igang! Vi har givet dig en hurtig guideline til hvad du skal bruge. – Baseret på vores erfaring kan alt dette være oppe at køre på under 24 timer (Faktisk er vores rekord fra start til slut på et komplet setup som nævnt i dette blog indlæg. Kun på 1 time og 37 minutter!).

Selvfølgelig den gang da vi startede, var der ikke noget PhonePartner, som kunne hjælpe nyopstartede, såvel som etablerede callcentre og telemarketingbureauer med at få flere telemarketing kampagner, nemt og overskueligt. Men det er der jo i dag ? Så husk hvis du har et callcenter eller telemarketingbureau, så kan vi hjælpe dig med at få flere telemarketing kampagner ind i virksomheden. Klik her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *