Start af telemarketing kampagne

 In Blog, Call Center, Telemarketing, Uncategorized

Du kan ikke outsoure dit produkt/service som en telemarketing kampagne, hvis du ikke kender det selv!

 

Der er mange virksomheder der mener deres produkt eller service er klar til at komme ud med en telemarketing kampagne, desværre er realiteten bare ikke således!

 

Hvis du ønsker at et call center eller telemarketingbureau skal påtage sig en telemarketing kampagne for din virksomhed, så er det vigtigt du selv kender dit produkt bedre end nogen anden. Hvis ikke du kan svare på alle spørgsmål, hvis du tøver før du svarer og ikke er selvsikker i alle svar du giver. Hvordan kan du så forvente dit telemarketingbureau er det?

 

Hvis du ønsker at lære mere omkring telemarketing eller mødebooking, så kan du også følge med på vores blog, hvor vi skriver om alt fra telemarketing kampagner, mødebooking kampagner, mødebooking priser, telemarketing priser, kundeservice, markedsundersøgelse, kanvas salg, mødebooking og meget andet inden for telemarketingbranchen!

 

Vi deler her 2 gode tricks til når du skal igang med din telemarketing kampagne, og hvad du bør være opmærksom på inden du vælger at outsource din telemarketing kampagne til et call center eller telemarketingbureau!

 

  1. Du skal vide hvad dit produkt koster at producere, og hvad det sælges for.
    For at du kan få det maksimale ud af din telemarketing kampagne, er det vigtigt du ved hvad det koster for at få produceret dit produkt, samt hvad det skal sælges for af telemarketingbureauet. 
  2. Hvordan skal dit produkt præsenteres?
    Hvordan ønsker du at telemarketingbureauet / call centeret, skal fremtone på telefonen når de præsentere dit firma – Hvorfor ønsker du at de skal gøre det sådan? Jo bedre du ved hvordan du ønsker dit firma skal fremstå og hvad konsulenterne skal sige, jo bedre stillet er du, når de skal opstarte din telemarketing kampagne.

Husk at så længe du selv kender dit produkt eller service, så er du altid bedre stillet til at få opsat en fornuftig og sund markedsføringskampagne for din virksomhed med telemarketing eller mødebooking eksempelvis. Det behøver ikke være svært at komme igang!

 

For flere gode tips og tricks, følg med på vores blog her.

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: