Telesalg tips

 In Blog, Call Center, Telemarketing, Uncategorized

Har du behov for en række gode og nyttige telesalg tips? Der er rigtig mange forskellige ting, der kan være gode at have kendskab til, når der skal laves telesalg.

Vi vil i denne artikel give dig nogle gode og konkrete råd, som du kan bruge, når du skal lave telesalg:

1. Planlæg dit opkald

I lange de fleste tilfælde er det en rigtig god idé, at man ikke bare ud af den blå luft ringer til en ny potentiel kunde. Inden du ringer op, er det en rigtig god idé at lave lidt forberedelse, så du ved præcis, hvad du skal sige. Du skal med andre ord vide, præcis hvad det er for en løsning, du gerne vil sælge til dine kunder. På den måde vil du nemlig kunne sikre dig, at du får det bedst mulige resultat.

2. Find de rette kunder

Det er vigtigt, at du sørger for at finde de helt rigtige kunder, inden du giver dig i kast med det at lave telesalg. Et af de vigtigste telesalg tips er at finde ud af hvem din målgruppe er – og det vil du blandt andet med fordel kunne gøre ved at benytte dig af et system som NN Markedsdata. Her kan du på kort tid finde frem til kunder, der er relevante for netop dig, da du blandt andet har mulighed for at segmentere på baggrund af:

  • Antal medarbejdere
  • Branche
  • Geografisk beliggenhed
  • Omsætning

3. Læg vægt på kundens behov

Salg handler i meget høj grad om at kunne tilsidesætte sine egne behov for at give kunden den bedste løsning – og det bedste resultat. Sørg derfor altid for at lytte til kunden, så du forstår han/huns problemstillinger og udfordringer. På den måde er det langt lettere for dig at præsentere en passende løsning, der kan hjælpe personen af med det pågældende problem.

4. Luk ikke ordren – aftal et møde

Det er de færreste, der rent faktisk er i stand til at lukke en ordre 100% over telefonen. I de fleste tilfælde er det derfor en rigtig god idé, at du sørger for at aftale et møde med det firma, du gerne vil sælge noget til. Det er det, der kaldes for mødebooking.

5. Brug et telemarketing-firma hvis du ikke er den bedste sælger!

Hvis du ikke er særlig glad for at sælge, og det generelt set ikke er noget, som er særlig god til, så kan det helt klart godt anbefales, at du sørger for at tage fat på et af de mange dygtige og erfarne telemarketingfirmaer, der står klar til at give dig en hjælpende hånd med arbejdet. På den måde kan du nemlig bruge din tid på noget det, som du er god til – og det kan derfor godt anbefales, at du gør dette, hvis du ikke er særlig god til at sælge. På den måde får du de bedste resultater!

 

 

Vil du have hjælp til at få flere kunder – billigt gennem telesalg?

Ved at klikke på den grønne knap nedenfor kan du gratis og uforpligtende få tilsendt 3 tilbud fra forskellige telemarketing-bureuaer, der kan hjælpe dig med at få flere kunder i din forretning. Det er ganske gratis og uforpligtende – så du er intet at tabe!

Recent Posts

Leave a Comment

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: