INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveCall center København

Professionele call centre i københavn

Leder du efter et lokalt call center i københavn?  så er du landet det ritige sted. Phonepartner sætter jeg i forbindelse med kvalificerede call centre, der vil hjælpe med at løse jeres udfordringer. Få hjælp til markedsundersøgelser, kundeservice, telefonpasning, telemarketing, salg via telefon, og mere. Der er rigtig meget at hente ved at henvende sig til et call center i København, da det frigiver andre ressourcer internt, som kan bruges mere hensigtsmæssigt til fx at drifte eller vækste virksomheden. Et professionelt telemarketingbureau vil imødekomme dine ønsker og behov, samt rådgive dig i opstartsprocessen.

 

Er du villig til at allokere nogle ressourcer til outsourcing af jeres kundesupport mv., så kan du meget passende søge om hjælp herinde.Der findes løsninger i forskellige prisklasser der matcher forskellige behov. For os handler det om at skabe en platform for dig, hvorpå du kan finde en samarbejdspartner, der kan løfte dine opgaver. Her tænker vi på de opgaver, du ikke selv har mod på at løfte , eller ganske enkelt ikke har tid til.

 

 

Få 3 uforpligtende tilbud på et call center i København

Gennem vores side har du mulighed for at indlede et samarbejde, med lige det call center der matcher dine behov bedst. Outsource din telefonpasning, mødebooking, salgskampagne eller andet til en ekstern samarbejdspartner og oplev fordelene ved professionel telemarketing. Udfyld en kort beskrivelse af din opgave gennem vores formular, og vi vil sætte dig i kontakt med kompetente callcentre.

 

Indhent op til 3 tilbud på din telemarketing her 

Vi tilbyder hjælp med: Kundeservice, markedsundersøgelser, telefonpasning, salg, mødebooking, og mere.