Call Center

Sammenlign priser på call center ydelser

Fra op til 4 professionelle telemarketingbuerauer

  1. Indsend din opgave | 2. Afvent tilbud | 3. Sammenlign priser | 4. Vælg partner
  1. Indsend din opgave
  2. Afvent tilbud
  3. Sammenlign priser
  4. Vælg partner

Telemarketing & Callcenter Services

Vækst med telemarketing

Benyt vores service helt gratis og uforpligtende, når du skal indhente tilbud fra call centre. Ved at benytte vores netværk, har du mulighed for at kunne spare op til 40% på vejledende priser på markedet. Vi har et stort globalt netværk af partnere og dækker alle typer call center services.

Effektivt salg med telemarketing

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din kundeservice, telefonpasning, sociale medier, webchat og meget mere– Uanset størrelse af din virksomhed og antallet af opkald/henvendelser.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på dine inbound og outbound opkald. Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov.

Professionelt netværk af call centre

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vækst med telemarketing

Når callcenteret er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente callcentre i alle størrelser.

Call center & Telemarketing

Vækst med telemarketing

Vi yder alle typer call center services, se et udvalg af eksempler her:

Vores netværk af call centre gør det muligt at løse alle typer opgaver, store som små.

Vækst med telemarketing

Vi ønsker at give dig det bedste match muligt, når du skal have udført din call center kampagne. Det er vigtigt at komme godt fra start, derfor gør vi altid vores del for at give dig den bedste oplevelse.

» Indhent tilbud på call center services

Planlæg din kampagne med eksperter

Du planlægger selv hvordan din kampagne skal udføres – Vi hjælper dig blot med at få skabt den rette kontakt til professionelle call centre, der kan udføre din kampagne for dig.

Start med den rette kontakt til et professionelt call center, der kan udføre din opgave og ønsker at arbejde med dig.

Vi deler din opgave i vores professionelle netværk og matcher den med op til 3 af vores samarbejdspartnere.

Du kan helt gratis og uforpligtende indhente tilbud på din call center opgave. Du modtager oftest det første tilbud i løbet af kun 3 hver dage.

Call center & Telemarketing