INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveHvilke ting påvirker prisen på telemarketing?

Hvilke ting påvirker prisen på telemarketing?

Der er i Danmark et væld af virksomheder, der beslutter sig for at få hjælp til telemarketing, og det kan helt klart godt være en god idé.

 

 

Når virksomheder gerne vil have hjælp til telemarketing, så er der dog et par forskellige ting, som er afgørende for dem – og en ting er blandt andet prisen. Man vil jo naturligvis gerne have mest muligt ud af det stykke arbejde, som et telemarketing-firma laver for en, og det er derfor også vigtigt, at man sørger for at få valgt sig det helt rigtige firma.

 

 

Hvilke ting er af afgørende betydning for prisen på telemarketing?

 

 

Følgende ting kan blandt andet spille en rolle for prisen på telemarketing:

  1. Hvor i landet du vælger at få lavet telemarketing. Priserne på telemarketing vil eksempelvis ikke altid være de samme inde midt i København, som de vil være i mindre provinsbyer, hvor der ligeledes også sidder telemarketing-virksomheder og laver salg via telefon. Dette gør sig naturligvis ikke kun gældende indenfor telemarketing – men eksempelvis også indenfor sådan noget som søgemaskineoptimering samt et væld af andre fag.
  2. Opgavens omfang. Ikke alle opgaver kræver lige meget arbejde – og dermed ikke et lige stort timeforbrug. Telemarketing-firmaer kigger naturligvis ofte på, hvor lang tid en opgave tager og beregner på denne baggrund en pris. Derfor er dette noget, som du skal sørge for at tænke over, når du står og skal have hjælp til telesalg.
  3. Afregning pr. time eller pr. møde. Når telesalg skal laves, så skal du regne med, at du enten skal betale en pris pr. møde, som telemarketing-firmaet skaffer til dig – eller du skal betale en fast timepris. Dette afhænger lidt af hvilken løsning, som du bedst kan lide – og naturligvis hvad telemarketing-firmaet kan tilbyde dig.

For at være stensikker på at man vil få sig den bedste pris vil det altid være en rigtig god idé, at man får lavet 3 gratis tilbud, så man får fundet sig det bedste tilbud. Klik her!

Phone Partner

Kristian Lyngild har mere end 19 års erfaring inden for mødebooking og telemarketing. Han har hjulpet alt fra de helt små virksomheder til de helt store globale firmaer.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website