INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveKundeservice Aalborg

Der findes mange call centre og telemarketingbureau i Aalborg. Hos PhonePartner.dk hjælper vi dig med at skabe den helt rigtige kontakt til et call center i Aalborg der kan hjælpe dig med at varetage din kundeservice opgave.

 

Vi samarbejder udelukkende med seriøse call centre fra hele verden, der alle taler og arbejder på dansk til dagligt. Du er derfor altid i gode hænder, når du indsender din kundeservice opgave til os.

 

Uanset hvilken type kundeservice kampagne du mangler hjælp til, er vi i vores største overbevisning om at vi kan hjælpe dig godt fra start med kampagnen. Vi har mere end 10 års erfaring som det organ på internettet der formidler opgaver mellem virksomheder og call centre / telemarketingbureauer.

 

Vi har lavet et lille udvalg på et par eksempler af hvilke type kundeservice kampagner, der kan arbejdes med.

 

Eksempler på kundeservice kampagner:

Kundeservice webshop

Kundeservice & telefonpasning

Kundeservice & receptionist service

Sekrætær service

 

Det eneste du skal gøre for at komme i gang med at modtage tilbud på din kundeservice kampagne, er at udfylde formularen på dette link.

 

Når du har udfyldt formularen, vil vi efterfølgende tage kontakt til de 3 bedste egnede call centre i vores database, der kan udføre opgaven for dig. Du vil herefter blive kontaktet af op til 3 forskellige call centre der arbejder med kundeservice i Aalborg, med et gratis og uforpligtende tilbud på udførelsen af din kundeservice kampagne.

 

Vi hos PhonePartner, bestræber os på altid at gøre vores bedste for at du modtager så professionelle tilbud på kundeservice i Aalborg som overhovedet muligt. I de fleste tilfælde vil du allerede modtage det første tilbud inden for kun 24 timer, fra du har indsendt din kundeservice kampagne til os.

 

Kom godt i gang med din kundeservice kampagne og få op til 3 gode tilbud fra call centre der arbejder med kundeservice i Aalborg her.