INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveKundeservice København

Kundeservice København – Hvordan finder jeg det?

 

København er danmarks hovedstad og største by, særligt når man tæller stor københavn med. Derfor er det selvfølgelig også oplagt for de fleste telemarketingbureauer og call centre at ligge til huse her.

 

Mangler du hjælp i din virksomhed til at få varetaget din kundeservice, hvor service niveauet stadigvæk er højt og din virksomhed repræsenteres som den altid har været? Så kan vi hos phonepartner hjælpe dig, vi samarbejder udelukkende med professionelle telemarketingbureauer og call centre, der alle har gennemgået og bestået vores grundige kvalitetstjek og kontrol.

 

Din kundeservice-kampagne er i sikre hænder

 

Når du indsender din kundeservice-kampagner til os, matcher vi den med de bedst egnede telemarketingbureauer og call centre i vores database. Du vil efterfølgende blive kontaktet af op til 3 af vores samarbejdspartnere, der alle vil afgive et godt kundeservice tilbud på din kundeservice-kampagne.

 

Alle de call centre og telemarketingbureauer vi samarbejder med, har i forvejen en stor og rig erfaring fra at arbejde med kundeservice-kampagner for både små og mellemstore virksomheder, som de store verdens omspindende globale virksomheder.

 

Få hjælp til din kundeservice københavn

 

Phonepartner står klar til at hjælpe dig! Du skal blot klikke på knappen neden for, så ryger du direkte videre til vores serviceformular. Når du har udfyldt og indsendt din kundeservice-kampagne til os.

 

Begynder vi efterfølgende at indhente op til 3 tilbud, helt gratis og uforpligtende blandt vores database af professionelle telemarketingbureauer og call centre i københavn og omegn. Indsend din opgave til os i dag, så modtager du allerede det første kundeservice københavn tilbud i løbet af 24 timer!

 

FÅ 3 TILBUD PÅ KUNDESERVICE TELEMARKETING HER