Kundeservice Priser

Sammenlign priser på call center ydelser

Fra op til 4 professionelle telemarketingbuerauer

  1. Indsend din opgave | 2. Afvent tilbud | 3. Sammenlign priser | 4. Vælg partner
  1. Indsend din opgave
  2. Afvent tilbud
  3. Sammenlign priser
  4. Vælg partner

Sammenlign Kundeservice Priser & Tilbud

Vækst med telemarketing

Har du travlt med at besvare de indgående opkald og henvendelser fra kunderne? Så bør du overveje at outsource din kundeservice til et professionelt call center, der kan håndtere alle de indgående opkald og henvendelser for dig.

Ved outsourcing sparer du bla. administreringen af løn, feriepenge osv til medarbejderen og nøjes med at betale en faktura til din samarbejdspartner.

Indgående opkald, emails mm. 

Et call center kan varetage alle dine indgående opkald, emails og generelle kundehenvendelser for dig. De informerer dig kun om de ting du har behov for at vide og klarer de mindre opgaver og problemstillinger ud fra den oplæring og det samarbejde du har iværksat med call centeret.

Professionel kundeservice

Når call centeret er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente call centre i alle størrelser.

Overvejer du at outsource din kundeservice til et callcenter? Vi kan sætte dig i kontakt med call centre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Call center & Telemarketing

Vækst med telemarketing

Vi yder alle typer call center services, se et udvalg af eksempler her:

Vores netværk af call centre gør det muligt at løse alle typer opgaver, store som små.

Eksemplerne ovenover illustrere blot hvad der kan lade sig gøre, det er selvfølgelig muligt at outsource din kundeservice, uanset hvilken branche og industri du beskæftiger dig med.

Vækst med telemarketing

Professionelt uddannet personale kan være svært at finde og tager tid at træne. Derfor outsourcer mange virksomheder i dag deres kundeservice til et professionelt call center, der kan varetage deres kundeservice for dem.

Professionelle call centre 

Indgående henvendelser skal håndteres nøje og med kvalitet for øjet. Ønsker du at optimere dine indgående henvendelser og opkald til flere salg i virksomheden? Så kan vi hjælpe dig med at få etableret kontakt til call centre, der kan varetage din kundeservice for dig med fokus på optimering af inbound salget.

Få et professionelt call centre til at hjælpe dig med at varetage din kundeservice i din virksomhed. Vi indhenter gratis og uforpligtende op til 3 tilbud på din kundeservice opgave.

Professionelle call centre 

Med et netværk på mere end 200 call centre på globalt plan, kan vi hjælpe dig og din virksomhed med alle typer kundeservice opgaver, store som små.

Fra du indsender din opgave, går der typisk ikke mere end 3 arbejdsdage før du har det første tilbud allerede.

Start i dag, indhent 3 tilbud helt gratis og uforpligtende gennem vores formular her på siden.

Call center & Telemarketing