Kundeundersøgelse

Sammenlign priser på call center ydelser

Fra op til 4 professionelle telemarketingbuerauer

  1. Indsend din opgave | 2. Afvent tilbud | 3. Sammenlign priser | 4. Vælg partner
  1. Indsend din opgave
  2. Afvent tilbud
  3. Sammenlign priser
  4. Vælg partner

Telemarketing & Callcenter Services

Telemarketing Kundeundersøgelse

Hvad synes dine kunder egentlig om din forretning? Det kan være svært at vide, hvis ikke man spørger dem. Selv når man spørger dem, får man ikke altid et ærligt svar. Derfor benytter de fleste virksomheder i dag et ekstern bureau til at udføre en kundeundersøgelse på vegne af deres virksomhed.

Positive resultater 

Kundeundersøgelser giver værdifuld data omkring dine kunder til din virksomhed, denne data kan du bruge til at skræddersy nye tilbud, optimere salg- og -marketing processer internt, kundeservice mm.

Du får dine kunders ærlige mening, når du benytter en ekstern partner til at varetage din kunderundersøgelse for dig. Dette gør det bekvemt for dine kunder at kunne sige selv de negative ting, da det ikke går direkte til dig i den forstand.Overvejer du at outsource en kundeundersøgelse for din virksomhed til et call center? Så kan vi sætte dig i kontakt med call centre, der har en stor erfaring med dette. Alle vores partnere har både erfaring med kundeundersøgelse og elsker at være på telefonen.

Ovenover ser du blot udvalgte eksempler på, hvad vores partnere allerede har en stor erfaring med at udføre kundeundersøgelser inden for. Arbejder du i en anden branche eller industri, så kan vi helt sikkert også dig og din virksomhed med at få udført en professionel kundeundersøgelse.

Få udført en professionel kundeundersøgelse

Overvejer du dine muligheder for at outsource din kundesupport til et call center? Så kan vi sætte dig i kontakt med call centre, der kan varetage din kundesupport professionelt for dig og din virksomhed.

Professionelle callcentre 

Få vores hjælp til at finde den rette partner til din kundesupport – Uanset omfanget af opgaven og din virksomheds størrelse.  Du kan bruge vores formular her på siden, til at indhente rådgivning og tilbud på din kundesupport opgave.

Professionel præsentation

Når et call center er i kontakt med dine eksisterende kunder, såvel som nye potentielle kunder – Så repræsenterer de din virksomhed.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk også uanset udfaldet af samtalen. Få kontakt til den rette partner til din kundesupport opgave med vores hjælp.

Gennem vores netværk på over 200 partnere, kan vi hjælpe dig med at indhente tilbud på dine kunderundersøgelser for din virksomhed. Ingen opgave er for stor, eller for lille.

Kundeundersøgelse tilbud

Benyt vores formular på siden til at komme i kontakt med op til 4 professionelle bureauer, der alle har udført kundeundersøgelser før og kan hjælpe dig med at varetage din kundeundersøgelse for din virksomhed.

Fra du indsender din opgave, går der oftest ikke mere end 3 arbejdsdage før du allerede modtager det første kundeundersøgelsestilbud på din opgave.

Call center & Telemarketing