INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveLeadgenerering

“Leadgenerering” handler om at finde nye kunder til dig og din virksomhed – og det kan vi hjælpe dig med.

 

Det handler om at indsamle data og finde nye potentielle kunder til din virksomhed, derfor skal du benytte dig af leadgenerering og telemarketing. Skal din virksomhed opdatere kontaktoplysninger på alle jeres eksisterende kunder, indsamle nye emails på kontaktpersonerne hos jeres kunder? Så er det værd at overveje et samarbejde med et telemarketingbureau eller call center, der kan hjælpe jer med dette.

 

Leadgenerering er en nem og effektiv måde at finde nye potentielle kundeemner til din virksomhed på. Ved at tilknytte et telemarketingbureau eller call center der har erfaring med leadgenerering til din virksomhed, opstår der nye muligheder du ikke havde forudset.

 

En dygtig telefon konsulent vil typisk kunne et sted mellem 3-400 virksomheder op, på vegne af din virksomhed dagligt. Her kan du roligt regne med at du får lov til at indsamle emails eksempelvis på minimum 40% af alle de virksomheder, som konsulenten kommer i dialog med. Det er hvad man kalder effektiv leadgenerering.

 

Klik her, og lad os hjælpe dig med at indsamle de rigtige dataer, til de rigtige priser. Vi samarbejder udelukkende med professionelle telemarketingbureauer og call centre fra hele verden. Alle har gennemgået og bestået et grundigt kvalitetstjek og kontrol. Indhent 3 tilbud fra call centre her!