Leadgenerering

Sammenlign priser på call center ydelser

Fra op til 4 professionelle telemarketingbuerauer

  1. Indsend din opgave | 2. Afvent tilbud | 3. Sammenlign priser | 4. Vælg partner
  1. Indsend din opgave
  2. Afvent tilbud
  3. Sammenlign priser
  4. Vælg partner

Telemarketing & Callcenter Services

Vækst med telemarketing

Leadgenerering er et essentielt værktøj når du vil vækste din forretning. Her kan du sammenligne priser og løsningsmodeller på leadgenerering. Outsource din mødebooking eller anden telemarketing gennem os.

Globalt netværk

Vi har et globalt netværk og kan hjælpe dig med alle typer leadgenerering, store opgaver som små.

Indsend en beskrivelse af den type leadgenerering du ønsker, så deler vi din opgave med vores netværk og du får det første tilbud retur i løbet af blot 3 arbejdsdage typisk.

Gratis & uforpligtende

Det er fuldstændig gratis og uforpligtende at benytte vores service. Du binder dig ikke til noget, tværtimod hvis du ikke bryder dig om de tilbud du modtager, er du i din gode ret til at takke nej. Få 3 tilbud på din leadgenerering helt uforpligtende.

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt leadgenerering på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og de står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Eksempler på leadgenerering

Leadgenerering til advokater, bogholdere, mekanikere, kontorer, hoteller, rengøringsvirksomheder, webbureauer, konsulenter, håndværkere, frisører, online shops og meget mere.

Leadgenerering er værdifuld data

Den data der indsamles gennem leadgenerering kan være alt afgørende for en virksomhed. Husk at hav den rigtige data til dit salgsteam, marketing mm. Det kan spare dig og din virksomhed tusinder af kroner, hvis den rette investering er udført i leadgenerering.

Call center & Telemarketing

Vækst med telemarketing

Leadgenerering via telemarketing er en af de mest effektive metoder, at hverve nye leads på. Gennem telefonen kommer du hurtigt igennem til mange emner og derfor også spredt dit budskab hurtigere, samt indsamlet nye leads.

Leadgenerering rapporter 

Vores samarbejdspartnere giver dig et fuldt indblik i din leadgenerering kampagne. Du får indsigt i hvor mange opkald der er foretaget, hvilke resultater der var ved hver afslutning af et opkald. Hvor længe opkaldene i gennemsnit har været og meget mere.

Få success med din leadgenerering

Når vores samarbejdspartnere er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder for din forretning, repræsenterer de din forretning.  Det er selvfølgelig vigtigt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med det call center el. telemarketingbureau til din opgave via vores formular her på siden.Indsend din opgave forespørgsel på leadgenerering til os i dag, helt gratis og uforpligtende. Her efter deles den i vores netværk af mere end 200 professionelle telemarketingbureauer og call centre, der alle har erfaring med leadgenerering og kan løse alle typer leadgenereringsopgaver, store som små.

Få op til 4 uforpligtende tilbud 

Fra du har indsendt din forespørgsel på leadgenering, går der typisk op til 3 arbejdsdage, før du modtager det første tilbud fra en vores samarbejdspartnere.

Alle tilbud du modtager er selvfølgelig gratis og uforpligtende for dig.