Livechat & Webchat

Sammenlign priser på call center ydelser

Fra op til 4 professionelle telemarketingbuerauer

  1. Indsend din opgave | 2. Afvent tilbud | 3. Sammenlign priser | 4. Vælg partner
  1. Indsend din opgave
  2. Afvent tilbud
  3. Sammenlign priser
  4. Vælg partner

Telemarketing & Callcenter Services

Livechat & Webchat Tilbud

Hvis du har en hjemmeside med meget traffik eller arbejder med en niche der kræver mest mulig kundesupport og service. Benytter du sikkert allerede webchat i dag, hvis ikke; så bør du komme igang – Webchat er en af de mest effektive metoder at føre en dialog med dine besøgende på din hjemmeside og kan konvertere flere af dem til betalende kunder.

Professionel webchat service 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til opsætning/håndtering af webchat for din virksomhed. Med et globalt netværk på mere end 200 partnere, kan vi hjælpe dig med alle typer webchat opgaver, store som små.

Gratis & uforpligtende tilbud

Indsend din opgave til os på webchat i dag, så hjælper vi dig med at få etableret den helt rette kontakt til professionelle marketingbureauer, der kan varetage din webchat for dig og din virksomhed.

Du modtager typisk det første tilbud i løbet af 3 arbejdsdage på din opgave.

Overvejer du at outsource din webchat til et marketingbureau? Vi kan sætte dig i kontakt med marketingbureauer i alle størrelser. Effektivt salg og kundeservice via webchat kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Call center & Telemarketing

Vækst med telemarketing

Eksemplerne ovenover illustrere blot hvad der kan lade sig gøre, det er selvfølgelig muligt at outsource din webchat support, uanset hvilken branche og industri du beskæftiger dig med.

Få uforpligtende tilbud på livechat

Live webchat fungere rigtig godt til at byde ens besøgende velkommen og yde en god kundeservice og support. Ved at tage kontakt til den potentielle kunde, så snart de besøger din hjemmeside. Skaber du et engagement og relation allerede fra starten.

Besøg bliver til kunder 

Når du engagerer dig med dine potentielle kunder, i det de besøger din hjemmeside, øger du samtidig dine chancer for at konvertere flere besøgende til betalende kunder. Mere omsætning i forretningen.

Den rette strategi

Vi hjælper dig med at komme i dialog med professionelle bureauer, der alle har en stor erfaring inden for webchat support og service. Dette gør det nemt og overskueligt for dig at kunne få planlagt hvordan din webchat support og service varetages bedst muligt.Webchatbureauer i alle størrelser, store som små. Vi samarbejder med over 200 partnere på globalt plan og derfor føler vi os sikre nok til at sige “Vi kan hjælpe dig med at få løst enhver type webchat opgave – også uanset størrelsen!”

Professionelt webchat tilbud

Du skal blot beskrive din webchat opgave og indsende den til os via vores formular her på siden. Så hjælper vi dig helt gratis og uforpligtende. Du bliver kontaktet med det første tilbud på webchat i løbet af 3 arbejdsdage kun.

Call center & Telemarketing