INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveMarkedsundersøgelser

Telemarketing er nok den mest effektive metode til at udføre en markedsundersøgelse om alt fra budgetter, kontaktpersoner, produkter og målgrupper, analyser, kundetilfredshedsundersøgelser eller blot til at få et bedre indblik i jeres marked. Som virksomhed er det vigtigt at kende sit marked og have de rette informationer, for bedst muligt at kunne vækste sit salg og tilrette sig den perfekte kundeservice overfor sine kunder.

 

Kend dine kunders behov – Få udført en markedsundersøgelse med telemarketing!

 

PhonePartner har specialiseret sig i at formidle den rette kontakt ud til professionelle callcentre og telemarketingbureauer, der alle har en stor erfaring inden for markedsundersøgelser. Du kan som virksomhedsejer sende din opgave ind til os, hvor du herefter vil modtage op til 3 tilbud på din markedsundersøgelse.

 

Uanset hvilken branche du arbejder i, kan vi hjælpe dig med at få udført din markedsundersøgelse med hjælp fra professionelle telemarketingbureauer. Vi har hjulpet flere virksomheder med markedsundersøgelser, bl.a. webshops, butikker, teleselskaber, energiselskaber, advokater, håndværkere, it-virksomheder og mange flere.

 

Når du som virksomhed udfører en markedsundersøgelse, øger du dit kendskab til din potentielle målgruppe og marked. Dette kan hjælpe dig med at forbedre flere dele af din virksomhed, hvis informationen anvendes korrekt. Vi anbefaler virksomhed at udføre en markedsundersøgelse minimum en gang årlig (gerne hvert halve år), for at holde sig opdateret på markedet.

 

Du kan benytte et telemarketingbureau eller call center til at finde ud af særlige informationer omkring dine potentielle kunder for din virksomhed gennem en markedsundersøgelse, dette kan hjælpe dig med at øge dit salg og forbedre din kundeservice eksempelvis.

 

Få udført en grundig analyse og markedsundersøgelse med vores hjælp, så kan du holde dine eksisterende kunder glade. Vi udfører field research for jer og sørger for at den rette samarbejdspartner løser opgaven for jer og kommer retur med de rigtige resultater fra undersøgelsen.

 

Hvordan finder jeg den rigtige data?

 

Den rigtige data, hænger ikke på træerne. Den er svær at finde og kræver en markedsundersøgelse. Heldigvis har de fleste telemarketingbureauer og call centre databaser tilrådighed, med kontaktinformationer på virksomheder. Dette kan de anvende for dig og din virksomhed, hvis I ikke selv har data der skal kontaktes.

 

Vi besvarer alle spørgsmål

 

Hvis du har nogle spørgsmål til hvordan det fungerer, når du skal have udført en markedsundersøgelse. Så står vi klar til at hjælpe dig godt igang. Du kan kontakte os på +4588820648 eller på mail info@phonepartner.dk

 

Indhent 3 tilbud på din markedsundersøgelse

 

Vil du bare gerne igang med at få udført din markedsundersøgelse? Så indsend din opgave til os i dag og lad os indhente op til 3 tilbud på din markedsundersøgelse for dig. Helt gratis & uforpligtende.

Klik her for at indhente 3 telemarketing tilbud!