INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveMødebooking vs. søgemaskineoptimering?

Mødebooking vs. søgemaskineoptimering?

Når virksomheder står i den situation, at de skal have sig markedsført, så er det for de fleste virksomheder sådan, at de står med valget imellem flere forskellige former for markedsføring. To meget populære grene indenfor markedsføring anno 2016 er både mødebooking, hvor man får et telemarketingfirma til at hjælpe med at ringe ud for sig. En anden meget populær mulighed er dog i høj grad også at få hjælp til at få lavet søgemaskineoptimering.

 

 

Vælger man at få hjælp til at få lavet søgemaskineoptimering, så vil der være mulighed for, at man kan få mere trafik ind på sit website, og det er helt klart også en rigtig god idé at overveje netop dette, hvis man godt kunne tænke sig at drive trafik og kunder ind med henblik på at skabe mere salg og en øget omsætning.

 

 

Dog skal man blot huske på, at det som oftest vil forholde sig sådan, at man skal betale en hel del for at få lavet søgemaskineoptimering, og derfor er det bestemt også vigtigt, at man sørger for at kigge sig godt for, så man ikke betaler for meget for SEO. Tit og ofte er søgemaskineoptimering (SEO) nemlig en løsning, der godt kan være en smule dyr, og det er blandt andet derfor, at der er mange virksomheder, der vælger at rette deres blik mod andre alternativer – som eksempelvis at få hjælp til at få solgt deres produkter eller ydelser via telefon.

 

Vælger man at få hjælp til at få solgt sine produkter via telefon, så vil der bestemt være en god mulighed for, at man kan komme i dialog med en lang række forskellige potentielle kunder, og ofte er timepriserne indenfor sådan noget som salg via telefon markant lavere, end hvis man besluttede sig for at få hjælp fra et firma, der til daglig arbejder med at få lavet søgemaskineoptimering.

 

 

Man kan ikke sige, at det ene er bedre end det andet. Dog kan vi blot konstatere, at mødebooking i langt de fleste tilfælde giver mulighed for, at man som virksomhed slipper med at skulle betale en væsentligt lavere timeløn, end hvis man ønskede at få hjælp fra en SEO-ekspert til at få lavet grundig søgemaskineoptimering.

 

 

Derfor vil det i mange tilfælde være fornuftigt at overveje mulighed for at få lavet mødebooking, leadgenerering eller klassisk telemarketing, således man har mulighed for at teste af, om dette er det rigtige for en. Er det ikke det rette for en, så kan det bestemt også godt være ganske fornuftigt at overveje muligheden for at få en hjælpende hånd til at få lavet noget grundig søgemaskineoptimering, eftersom dette naturligvis også er en effektiv markedsføringsform – dog er det som oftest relativt dyrt, og man skal ofte betale en pris hver eneste måned. Hos de fleste telemarketingfirmaer betaler man blot en pris for de timer eller møde, som man ønsker.

 

 

Vil du gerne have et tilbud på at få lavet mødebooking?

Så skal du blot klikke på den grønne knap nedenfor:

 

 

Phone Partner

Kristian Lyngild har mere end 19 års erfaring inden for mødebooking og telemarketing. Han har hjulpet alt fra de helt små virksomheder til de helt store globale firmaer.

No Comments

Post a Comment

Comment
Name
Email
Website