Hvad er vores vision & hvordan arbejder vi?

Vi indsamler data

At have den rette data er vigtigt for din forretning. Derfor hjælper vi dig, ved at have indhentet værdifuld data fra både call centre & telemarketingbureauer, såvel som firmaer der efterspørger deres services.

Begge parter gennemgår et kvalitetstjek, for at kunne sikre og opretholde den bedste kvalitet muligt. Når vi laver professionel matchmaking.

Et professionelt netværk

Når vi har indsamlet den korrekte data, går den gennem algorytmer i vores database og netværk. Her bliver den matched op og dobbelt tjekket personligt af en af vores inhouse eksperter.

Processen bliver færdiggjort og vi begynder at etablere den rette forbindelse mellem vores telemarketing partnere og din virksomhed.

Rådgivning & vejledning

Vi bruger meget af vores tid på at rådgive og vejlede virksomheder, omkring varetagelse af deres telemarketing for dem.

Alt starter med en dialog, der ofte leder til en længerevarende forretningsrelation med en af vores partnere.

Professionel Matchmaking

Efter at have rådgivet og vejledt virksomheden vedrørende deres telemarketing kampagne, er vi i stand til at benytte vores algorytmer og skabe det rette match.

Dette er hvad vi kalder professionel matchmaking, at skabe den rette kontakt og relation til et professionelt telemarketingbureau el. call center for dig og din virksomhed.

Eksperter i branchen

Vi samarbejder udelukkende med professionelle telemarketingbureauer og call centre, fordelt over hele kloden og dækker mere end 10 forskellige sprog.

Uanset hvilken type inbound marketing, outbound marketing, telemarketing el. call center kampagne du bør mangle hjælp til. Så har vi garanteret den rette samarbejdspartner til dig.

Længerevarende relationer

Det er nemt at dyppe fødderne og teste vande med telemarketing. Det starter oftest med en prøveperiode hvor begge parter ser hinanden an. Når først vores telemarketing partnere har vist, hvad de kan præstere for dig og din virksomhed.

Bliver det til en længere varende forretningsrelation, som begge partner bidrager positivt fra. Vi gør altid vores bedste, for at hjælpe dig med at få skabt den rette kontakt fra start.

» Et netværk af professionelle telemarketingbureauer & call centre | Indhent uforpligtende tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: