Det hele startede i Danmark tilbage i 2015, hvor vi fik en tanke om at forbinde virksomheder og telemarketingbranchen nemmere end de hidtil har været med hinanden. Siden da, har vi udvidet vores netværk og i dag arbejder vi med telemarketingbureauer og call centre over fordelt over hele verden.

Alle vores medarbejdere har minimums 5 års erfaring inden for telemarketing og industrien. Samt arbejdet med alt fra inbound til outbound.

Vi er et dedikeret hold af telemarketing eksperter, der ønsker at skabe de bedste forbindelser og relationer i branchen.

Dette er måden vi ønsker at differentiere os på i forhold til konkurrenterne på markedet. Ved at skabe netop de bedste relationer i telemarketingbranchen og kun i telemarketingbranchen.

Alt fra inbound marketing & salg til outbound marketing & salg.

Dette dækker alle former for ydelser så som:

Vi samarbejder med over 200 eksperter fordelt over hele verden, der kan hjælpe dig med ovenstående ydelser.

Rigtige personer – Ja vi er faktisk mennesker og vi mener at den bedste kvalitet starter med en samtale.

Først tager vi en dialog med dig omkring din forretning og den service du yder el. det produkt du sælger. Etablerer dine ønsker og behov for din virksomhed.

Når vi har afstemt alle forventninger og er enige om hvad dig og din virksomhed ønsker. Så begynder vi at indhente tilbud gennem vores netværk af professionelle telemarketingbureauer og call centre. Du vil blive kontaktet af op til 3 af vores telemarketing partnere med et uforpligtende tilbud på din telemarketing opgave.

Ved at indsamle værdifuld data fra begge sider af medaljonen (telemarketingbureauer & call centre, såvel som firmaer der efterspørger dette) gennem flere år. Er vi i stand til at skabe det vi kalder professionel matchmaking.

Professionel matchmaking er at skabe den rette forretningskontakt, hurtigt, nemt og overskueligt.

Din virksomhed bliver kun kontaktet af telemarketingbureauer og call centre, der er villige til at arbejde med dig, ud fra den beskrivelse du har indsendt.

Vi arbejder som et team målrettet og fokuseret mod at skabe de bedste relationer inden for telemarketingbranchen. Det skal være nemt og lige til for dig og din virksomhed, at få skabt den rette kontakt til et professionelt telemarketingbureau eller call center.

De fleste virksomheder vi har hjulpet gennem årene, er endt op i et længerevarende samarbejde med vores telemarketing partnere.

Vi tror og mener dette er pga. den rette kontakt er blevet skabt og et match er fundet.

PhonePartner er en del af XYZ Consult, CBD Forum & NordDank Koncernen.