INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveOm os

Hvem er vi?

 

PhonePartner drives af et erfarent team som alle ønsker at udbrede kendskabet og fordelene ved direkte kommunikation på telefonen. Vores 3 tilbudsfomular er gratis at benytte, og der stilles samtidig indhold til rådighed i blogsektionen.

 

Telemarketing skal være en god inverstering for dig

Vi ved, at vores succes afhænger af din succes. Vi lægger derfor meget stor vægt på at sikre, at du får en god oplevelse

 

Med vores samarbejdspartnere og et målrettet, professionelt og intensivt salgsarbejde gør vi absolut alt for at skabe værdi og omsætning til dig og din forretning.

 

Vi er derfor det rette valg til dig, som ønsker at sælge mere B2B eller B2C, hvad enten der måtte være tale om produkter eller serviceydelser.

Vi hjælper også gerne med spørgsmål vedrørende telemarketing, mødebooking, kundeservice, telefonpasning med mere.

 

Hvad kan vi?

 

PhonePartner.dk er en portal der forbindese virksomheder med call centre.

 

  • Du kan via. vores formular indhente op til 3 tilbud på telemarketing, mødebooking, kundeservice, markedsundersøgelser og meget mere.
  • Vi matcher din opgave med dygtige samarbejdspartnere, der alle matcher dine ønsker og behov.

 

Telemarketing skaber resultater som meget hurtigt mærkes på bundlinjen – både hvad gælder opsøgende salg, men også i besparelse ved outsourcing af kundeservice, markedsundersøgelser, med mere.

 

At skabe gode resultater på telefonen er en diciplin som kræver strategisk planlægning – Vores samarbejdspartnere har det rette know-how til alle opgavetyper, og vil være i stand til at rådgive og vejlede under opstart af en kampagne.

 

 

Driver du telemarketing-virksomhed?

 

Arbejder du/i med direkte salg, mødebooking, kundeserice eller anden telemarketing, og ønsker i at samarbejde, henvises der til:  partnerformular. Klik på linket og beskriv kort jeres virksomhed.