Partner fordele

Partnerpanel

Gratis adgang til vores partner dashboard, hvor du kan se nye kampagner fra virksomheder der leder efter telemarketing services. Et bredt udvalg af kontor tilbehør, alt fra headsets, skriveborde, kontorstole, whiteboards og meget mere.

Information

Vi gør det nemt for dig at holde dig opdateret med markedet og kunne fokusere på din forretning. Vores mål er at give dig de bedste nyheder og informationer inden for telemarketing industrien.

LIVE Kampagner

Alle kampagner online i vores partner dashboard er i real-time. Dette betyder at de leder efter telemarketing services her og nu til deres forretning. Vi prøver altid at opgive så mange detaljer og informationer som muligt vedr. en telemarketing kampagne.

Pay as you go

Intet oprettelsesgebyr, du betaler kun hvad for du ønsker. Betal sikkert gennem vores SSL-krypterede hjemmeside og få direkte adgang til kampagne kontaktinformationerne.

Professionel matchmaking

Adgang til at se alle kampagner i vores partner dashboard. Dog sender vi dig kun notifikationer omkring nye kampagner der specifikt matcher din forretning.

Længerevarende relationer

Din mulighed for nemt at få foden indenfor hos nye potentielle kunder, og på sigt etablere et længerevarigt forretningssamarbejde. Vi gør alt vi kan, for at skabe de bedste matches for din forretning.

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: