SÅDAN FÅR DU TILBUD PÅ DIN OPGAVE

Få op til 3 tilbud - Helt gratis & uforpligtende!

Vi hjælper dig med at indhente tilbud fra relevante telemarketingbureauer & call centre, når du sender din opgave ind. Vi har kontakt til over 200 call centre & telemarketingbureauer i hele verden, der kan være relevante for din kampagne. Du modtager tre tilbud fra vores professionelle partnere, det er fuldstændig gratis og uforpligtende for dig.

1. Beskriv & indsend din opgave til os

Du indsender en kort beskrivelse af den call center- el -telemarketingsopgave, som du ønsker at modtage tilbud på. Samtidig tilføjer du e-mail og telefonnummer, så vores serviceafdeling kan komme i kontakt med dig.

2. Vi deler den i vores netværk

Når du har indsendt din opgave bliver du ringet op af en medarbejder fra vores serviceafdeling. Sammen gennemgår I din telemarketing opgave og servicemedarbejderen sørger for, at vi har alle nødvendige oplysninger på plads.

Beskriv og indsend din telemarketingopgave til os, så deler vi den i vores netværk.

Bliv kontaktet af professionelle telemarketingbureauer & call centre.

Vores partnere kommer gerne uforpligtende ud forbi dig og ser på opgaven.

Vælg det bedste telemarketing tilbud og start dit telemarketing projekt med et professionel telemarketing & call center.

3. Du modtager 3 uforpligtende tilbud

Af op til 3 dygtige bureauer, der passer til din telemarketing opgave og sender dig deres kontaktoplysninger. Indenfor 3 arbejdsdage bliver du kontaktet af de 3 telemarketingbureauer & call centre, som hver især vil afgive tilbud på din opgave.

4. Du vælger selv en samarbejdspartner

Når du har modtaget tilbud fra op til 3 af vores telemarketing & call center partnere, vælger du frit om du vil takke ja til et af de 3 tilbud, og hvem du vil have til at udføre arbejdet. Herefter kan arbejdet igangsættes.

Du kan indsende din opgave fra PC, Tablet & Smartphone.

Vi har formidlet mere end 1.000 opgaver i hele verden.

Vi indhenter op til 3 tilbud til dig på din opgave.

Du planlægger selv din opgave med telemarketingbureauet.

» Et netværk af professionelle telemarketingbureauer & call centre | Indhent uforpligtende tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: