TELEMARKETING - DIREKTE SALG

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Telemarketing; No Cure No Pay

Vækst din forretning med en direkte salgskampagne via telemarketing. Som mange virksomheder i dag, kender vi alle til problemstillingerne når man vil øge sit salg. Det kan være svært at finde de rette medarbejdere til at løfte opgaven eller at finde den rette samarbejdspartner.

Professionelt netværk

Vi hjælper dig med at finde den rette telemarketing partner til din telemarketing & direkte salgskampagne – Uanset størrelse af din virksomhed og antallet af opkald.  Via vores formular på siden har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på din telemarketing kampagne.

Mere omsætning i virksomheden

Flere telemarketingbureauer arbejder med en no cure no pay model, dette betyder at du kun skal betale dem, når de generer nyt sal / ny omsætning til din forretning. Afhængig af hvilken service du ønsker at få solgt via telefonen og hvor kompleks en løsning det drejer sig om, vil ovenstående model være aktuel for langt de fleste telemarketingbureauer.

» Indhent telemarketing tilbud

Call center & Telemarketing

Hvad sælges over telefonen?

Alt kan sælges over telefonen, hvis du har den rette pitch og produkt/service. Det er vigtigt at have et professionelt telemarketingbureau til at udføre opgaven for at du får de bedste resultater for din telemarketing kampagne.

Eksempler på direkte salgskampagner: 

  • Advokater
  • Forsikringer
  • Håndværkere
  • Online Shops
  • Rengøringsvirksomheder
  • Tryksager
  • Webbureau

Ovenstående eksempler er nævnt for at give dig en indikation om hvad du kan sælge på telefonen. Der er ingen begrænser, så indsend din opgave i dag og få op til 3 tilbud med vores hjælp.

» Få tilbud fra professionelle telemarketingbureauer

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Netværk af professionelle telemarketingbureauer

Det er vigtigt at telemarketingbureauet skaber et positivt indtryk og billede af dig og din virksomhed, når de ringer ud. Uanset udfaldet af samtalen med kunden.

Vores samarbejdspartnere har stor erfaring inden for direkte salg og telemarketing.

Dette gør det muligt for os, at kunne hjælpe dig med alle telemarketing kampagner, store som små. 

» Indhent tilbud på din telemarketing salgskampagne

Call center & Telemarketing

Gratis & uforpligtende tilbud på telemarketing

Vi har et globalt netværk på over 200 samarbejdspartnere, der taler mere end 10 sprog totalt. Dette giver os muligheden for at udføre professionel matchmaking og hjælpe dig med at få den bedste hjælp til din kampagne.

Professionelle telemarketingbureauer

Når du indsender din opgave, vil du blive kontaktet i løbet af 3 arbejdsdage med det første tilbud fra en af vores partnere.
Du vælger helt selv om du ønsker at gøre brug af et af de tilbud du har modtaget.

Indhent telemarketing tilbud nu

Du skal blot indsende din opgave til os, så hjælper vi dig med at få etableret den helt rigtige kontakt til professionelle telemarketingbureauer, der alle har erfaring med direkte salg og kan løse din salgskampagne for dig.

Uanset om du skal have hjælp til direkte salg til b2b eller b2c, så har vi en partner klar til at kunne hjælpe dig med din kampagne. Via vores formular her på siden, har du mulighed for helt gratis og uforpligtende at indhente op til 3 telemarketing tilbud på din direkte salgskampagne fra professionelle telemarketingbureauer.

» Få uforpligtende telemarketing tilbud fra professionelle telemarketingbureauer

» Få flere kunder med en telemarketing salgskampagne | Indhent tilbud på telemarketing her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: