PROFESSIONEL FUNDRAISING

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Telemarketing Fundraising

Velgørenhed, fundraising og telemarketing har alle eksisteret i mange år. Vi kan hjælpe dig med at få mere fundraising til din velgørenhed gennem telemarketing via vores professionelle netværk af call centre og telemarketingbureauer.

Professionel fundraising 

Har din velgørenhed brug for mere fundraising og mangler midlerne til at få dette gjort? Så står vi klar til at hjælpe jer med at få skabt den rette kontakt til professionelle telemarketingbureauer, der kan hjælpe med jeres fundraising.

Det er selvfølgelig helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud på telemarketing fundraising.

Telemarketing for et godt formål

Når telemarketingbureauet er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din velgørenhed.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din fundraising opgave, vi matcher dig med professionelle telemarketingbureauer i alle størrelser.

» Indhent tilbud på fundraising services

Call center & Telemarketing

Hvilke organisationer kan benytte telemarketing fundraising?

Velgørenhed, fundraising & telemarketing arbejder tit sammen for at skabe den nødvendige omsætning til at udføre de gode formål i velgørenheden.

Eksempler på fundraising 

  • Fundraising for cancer
  • Fundraising for bryst-cancer
  • Fundraising for hjemløse
  • Fundraising til nødhjælp i Afrika
  • Fundraising til uddannelse

Fundraising foregår i mange aspekter

Hvis din velgørenhed har et godt formål, som velgørenheder jo gerne har. Så kan vi hjælpe dig med at få telemarketing tilbud på fundraising for din velgørenhed. Helt gratis & uforpligtende.

» Få tilbud fra professionelle call centre

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Få mere eksponering med telemarketing

Spred budskabet omkring din velgørenhed og jeres formål effektivt og hurtigt via telemarketing. Vores netværk af professionelle telemarketingbureauer, gør det muligt for din velgørenhed at indhente tilbud på fundraising kampagner.

Professionelle telemarketingbureauer

Vi har et stort netværk af partnere på globalt plan, der taler mere end 10 sprog. Vi kan derfor hjælpe din velgørenhed med at få etableret den helt rette kontakt til professionelle telemarketingbureauer, der allerede har erfaring med fundraising for velgørenheder.

Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov.

» Indhent telemarketing tilbud på fundraising

Call center & Telemarketing

Etabler et professionelt samarbejde

Overvejer du at outsource din fundraising til et telemarketingbureau? Vi hjælper dig med at komme i kontakt med telemarketingbureauer i alle størrelser og specialer. Vores partnere står klar til at hjælpe dig med din fundraising opgave.

 

Telemarketing med omtanke

Når telemarketingbureauet er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din velgørenhed.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher din velgørenhed med professionelle telemarketingbureauer fra vores netværk.

» Få uforpligtende tilbud på fundraising

» Professionel telemarketing fundraising | Indhent telemarketing fundraising tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: