MARKEDSUNDERSØGELSER

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Telemarketing markedsundersøgelser

Har du problemer med at finde ud af hvem, hvad og hvor dit marked er? Hvad dine kunder synes om dig? Hvordan dine muligheder er for at komme ind på nye segmenter? Finde din position i forhold til konkurrenterne?.

Professionelle call centre 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din markedsundersøgelse gennem vores globale netværk af mere end 200 professionelle call centre og telemarketingbureauer  – Uanset størrelse af din virksomhed og opgaven.

Gratis & uforpligtende tilbud

Når du indsender din opgave til os, deler vi den i vores netværk af professionelle samarbejdspartnere. Du modtager typisk det første tilbud på din opgave i løbet af 3 arbejdsdage. Indsend din markedsundersøgelse opgave i dag!

» Indhent tilbud på markedsundersøgelse

Call center & Telemarketing

Hvilke industrier har vi arbejdet med?

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Vi har udført markedsundersøgelser for 

  • Big business
  • Detailhandel
  • Online shops
  • Advokater
  • Revisorer
  • Webbureauer

Ovenstående er blot eksempler på nogle af de brancher og industrier, hvor vores partnere har udført markedsundersøgelser for virksomheder.

» Få tilbud fra professionelle telemarketingbureauer

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Få den rigtige data med telemarketing

Benyt telemarketing til at komme i kontakt med markedet og indsamle den nødvendige værdifulde data du har brug for i din virksomhed. Markedsundersøgelser for nye markedssegmenter, hvad kunderne synes om dig, hvordan din position er på markedet og meget mere.

Markedsundersøgelser der giver værdi 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din markedsundersøgelse  – Uanset størrelse af din virksomhed og markedsundersøgelsen.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på din markedsundersøgelse. Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov for din virksomhed.

» Indhent tilbud på markedsundersøgelse

Call center & Telemarketing

Gratis & uforpligtende tilbud på markedsundersøgelse

Vi samarbejder med call centre på et globalt plan og i alle størrelser, store som små. Ønsker du at indhente tilbud på en markedsundersøgelse, kan vi helt sikkert hjælpe dig med at få etableret kontakt til professionelle call centre og telemarketingbureauer, der kan udføre opgaven for dig og din virksomhed.

Start med en kontakt

Fra du indsender din opgave, går der typisk kun op til 3 arbejdsdage, til at du modtager den første opgave på din markedsundersøgelse fra en af vores telemarketing partnere – De har valgt at kontakte dig, da de mener at de virkelig kan udføre din opgave bedst muligt.

Det hele starter med en kontakt, så indsend din opgave nu og begynd at se på mulighederne for at få udført en markedsundersøgelse af professionelle call centre og telemarketingbureauer.

» Få uforpligtende tilbud på din markedsundersøgelse

» Få den rigtige data til din virksomhed | Indhent tilbud på markedsundersøgelse her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: