SPAR OP TIL 40% PÅ mødebooking SERVICES

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Spar op til 40% på mødebooking

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Professionelle callcentre 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din kundeservice, telefonpasning, mødebooking, kold kanvas, eller markedsundersøgelse  – Uanset størrelse af din virksomhed og antallet af opkald.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på dine inbound og outbound opkald. Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov

Telemarketing med omtanke

Når callcenteret er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente callcentre i alle størrelser.

» Indhent tilbud på mødebooking services

Call center & Telemarketing

Mødebooking er en effektiv måde at finde nye kunder på

Overvejer du at outsource din telemarketing til et callcenter? Vi sætter dig i kontakt med callcentre i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og kundeservice på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Eksempler på mødebooking

  • Mødebooking for erhvervsrengøring
  • Mødebooking for forsikringer
  • Mødebooking for trykmaterialer
  • Mødebooking for webbureauer
  • Mødebooking for netværksmøder

Ovenstående er blot eksempler på brancher og industrier, hvor mødebooking ofte bliver brugt. Arbejder du med en anden branche eller industri, kan vi sikkert stadigvæk hjælpe dig med at få skabt den rette kontakt til et telemarketingbureau der kan varetage din mødebooking for dig og din virksomhed.

» Få tilbud fra professionelle telemarketingbureauer

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Lad dine sælgere fokuserer på salget

Etabler et samarbejde med et professionelt telemarketingbureau og lad dem fokuserer på at få dine salgsmøder i hus for dine sælgere. Dette gør det muligt for dine sælgere at fokusere på det arbejde, de rent faktisk skal udføre. Nemlig salget!

Professionelle telemarketingbureauer

Gennem vores netværk på over 200 call centre og telemarketingbureauer, er det muligt for os at kunne hjælpe dig helt gratis og uforpligtende. Med at få skabt kontakt til et telemarketingbureau der kan udføre en professionel telemarketing mødebooking kampagne for din virksomhed.

» Indhent tilbud på mødebooking services

Call center & Telemarketing

Bliv kontaktet med uforpligtende tilbud

Ønsker du at prøve kræfterne af med mødebooking, eller måske benytter du allerede mødebooking i forvejen, men ønsker nye tilbud? Uanset hvad, så kan vi hjælpe dig med at komme i kontakt med call centre og telemarketingbureauer der kan løfte enhver type opgave.

Det hele starter med en kontakt 

Præcis som du allerede kender fra mødebooking, starter det hele med en kontakt. Derfor hjælper vi dig med at få kontakt til professionelle telemarketingbureauer, der alle har en stor erfaring inden for mødebooking.

Indsend din opgave til os

Du skal blot beskrive din opgave via vores formular her på siden, så hjælper vi dig med at indhente tilbud fra op til 3 telemarketingbureauer på din telemarketing mødebooking kampagne.

» Få uforpligtende tilbud på mødebooking

» Spar op til 40% på mødebooking services | Indhent mødebooking tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: