SPAR OP TIL 40% PÅ TELEFONPASNING

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Spar penge på telefonpasning

Outsource din telefonpasning til et professionelt call center og spar pengene ved administration af en kundeservice medarbejder. Et professionelt call center kan håndtere alle indgående telefon opkald for din virksomhed.

Telefonpasning er en effektiv måde at opretholde sin kundesupport og tilfredshed på.

Hvordan fungerer det?

Din telefonpasning kampagne pris afhænger typisk af mængden af opkald der forventes at håndteres på månedlig basis. Flere call centre tager en pris pr. opkald, andre tager en pris pr. time el. pris pr. måned for en konsulent.

Vi samarbejder med over 200 call centre på globalt plan og kan hjælpe dig med alle opgavestørrelser inden for telefonpasning.

Du skal blot indsende din opgave til os – helt gratis og uforpligtende, så hjælper vi dig med at få skabt kontakt til professionelle call centre, der kan varetage din telefonpasning for dig.

» Indhent tilbud på telefonpasning

Call center & Telemarketing

Hvilke brancher udføres telefonpasning for?

Ønsker du at outsource din telefonpasning i virksomheden til et professionelt call center? Vi kan sætte dig i kontakt med call centre, der kan løse opgaven for dig. Effektivt kundesupport på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din telefonpasning.

Eksempler på outsourcing af telefonpasning

  • Telefonpasning for advokater
  • Telefonpasning for revisorer
  • Telefonpasning for kontorer
  • Telefonpasning for online shops
  • Telefonpasning for håndværkere
  • Telefonpasning for konsulenter
  • Telefonpasning for big business

Ovenstående giver blot en indikation af hvad der kan lade sig gøre, når du ønsker at outsource din kundesupport. Det er selvfølgelig muligt for dig at kunne outsource din telefonpasning, uanset hvilken branche og industri du beskæftiger dig med.

Start i dag, indhent 3 tilbud helt gratis og uforpligtende gennem vores formular her på siden.

» Få tilbud fra professionelle call centre

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Professionel præsentation af din virksomhed

Vores partnere besvarer alle telefon henvendelser med dit firmanavn, ingen kunder ringer forgæves til dit firma længere. Alle potentielle kunder og ordrer opfanges.

Brug din tid bedre 

Du vil hurtigt opleve en langt bedre og mere effektiv brug af tiden i hverdagen, når du ikke hele tiden afbrydes af telefoner som ringer.

Du kan trygt lade telefonen ringe, mens du gør din nuværende opgave færdig, du er igang med. Du kan være helt sikker på, at vores partnere besvarer opkaldet hurtigt og professionelt.

» Indhent call center tilbud på telefonpasning

Call center & Telemarketing

Gratis & uforpligtende tilbud på telefonpasning

Professionel telefonbesvarelse er uvurderlig for en hver virksomhed. At telefonen bliver taget hver gang, betyder øget indtjening for dig, og vidner om, at du er kvalitetsbevidst og serviceminded overfor dine kunder.

Professionelle call centre 

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din telefonpasning  – Uanset størrelsen af din virksomhed og antallet af telefon opkald.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på telefonpasning og dine inbound opkald.

» Få uforpligtende tilbud fra call centre

» Spar op til 40% på telefonpasning services | Indhent telefonpasning tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: