SPAR OP TIL 40% PÅ telemarketing

Indhent gratis & uforpligtende tilbud

Spar op til 40% på telemarketing services

Overvejer du at outsource din telemarketing til et telemarketingbureau? Vi sætter dig i kontakt med telemarketingbureauer i alle størrelser og specialer. Effektivt salg og markedsføring på telefonen kræver erfaring og træning – vores partnere har begge dele og står klar til at hjælpe dig med din opgave.

Professionelle telemarketingbureauer

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din telemarketing, mødebooking, kold kanvas, markedsundersøgelse og alle andre typer telemarketing opgaver  – Uanset størrelse af din virksomhed og antallet af opkald.  Via vores service har du mulighed for at modtage rådgivning og tilbud på dine inbound og outbound opkald. Find den pris og løsningsmodel der passer bedst til dine behov

Telemarketing med omtanke

Når telemarketingbureauet er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente telemarketingbureauer i alle størrelser.

» Indhent tilbud på telemarketing services

Call center & Telemarketing

Vi udfører alt i telemarketing

Alle typer telemarketing udføres, se et udvalg af eksemepler herunder:

Telemarketing services: 

  • Direkte Salg
  • Kundeerhvervelse
  • Fundraising
  • Leadgenerering
  • Markedsundersøgelser
  • Mødebooking
  • Win-Back

Vi hjælper dig med at finde den rette partner til din kampagne. Du skal blot indsende din opgave til os, helt gratis og uforpligtende.

» Få tilbud fra professionelle telemarketingbureauer

Netværk

Vi deler din opgave i vores netværk af professionelle bureauer

Samarbejdspartner

Du vælger uforpligtende det bedste af op til 3 tilbud

Telemarketing

Forøg din virksomhedsomsætning med telemarketing

Resultater

Se resultaterne af et succesfuldt samarbejde

Skab en succesfuld telemarketing kampagne

Etabler det rette samarbejde

Med et netværk på mere end 200 partnere globalt, kan vi hjælpe dig med at få løst alle typer telemarketing opgaver, store som små.

Uanset hvilken type opgave du bør mangle hjælp til, kan vi sikkert hjælpe dig med at få skabt den rette kontakt til en samarbejdspartner.

Når du indsender din kampagne til os, sørger vi for at den bliver delt i vores netværk af professionelle telemarketingbureauer og call centre. Du vil blive kontaktet i løbet af 3 hver dage typisk med det første tilbud.

Planlæg selv din kampagne 

Hvordan din telemarketing kampagne udføres, vælger du helt selv. Vores partnere kan løse alle typer opgaver, store som små.

Er du i tvivl omkring hvordan du kan få de bedste resultater ud af din kampagne? Så rådgiver og vejleder vores partnere dig gerne.

» Indhent tilbud på telemarketing services

Call center & Telemarketing

Professionelt netværk af telemarketingbureauer

Globalt netværk med over 200 callcentre og telemarketingbureauer fordelt på mere end 10 lande. Dette er en af de ting der giver os muligheden for at give dig den bedste oplevelse og det rette match, når du skal have udført en telemarketing kampagne.

Gratis & uforpligtende telemarketing tilbud

Indsend din opgave til os i dag, så sørger vi for at få skabt den rette kontakt til professionelle telemarketingbureauer, der kan løse din telemarketing kampagne for dig.

Det er gratis og uforpligtende at benytte vores service. Du modtager typisk det første tilbud i løbet af kun 3 hver dage.

» Få uforpligtende telemarketing tilbud

» Spar op til 40% på telemarketing services | Indhent telemarketing tilbud her «

INDHENT 3 TILBUD

Kampagne type:

TelemarketingCallcenterDirekte SalgFundraisingLeadgenereringKundeundersøgelseMarkedsundersøgelseMødebookingWin-BackKundeserviceSociale MedierTelefonpasningWebchat

Budget:

10.00010.001 - 20.00020.001 - 50.00050.001 - 100.000100.001 - 250.000250.000+

Opstart:

Hurtigst muligt1 Måned3 Måneder6 MånederVed ikke

Opgavebeskrivelse: