Win-back Priser

Sammenlign tilbud og spar op til 50%

Få op til 4 tilbud fra professionelle call centre

1. Indsend din opgave

2. Afvent tilbud

3. Sammenlign priser

4. Vælg partner

Win-back services

0
Virksomheder hjulpet siden 2016
0
Aktive samarbejdspartnere
0 +
Omsætning genereret (DKK)

Vind tabte kunder igen

Som selvstændig eller forretningsdrivende har du sikkert oplevet at tabe nogle af dine kunder gennem tiden. Dette sker for langt de fleste af os, og mange får ikke gjort noget ved det efterfølgende.

Eksempler på tabte kunder

Tabte abonnementskunder, kunder der ikke har købt i en længere periode eller kunder der har udtrykt interesse, men ikke valgt at købe. 

Det betaler sig med telemarketing

Alle virksomheder prøver på et tidspunkt eller andet under deres forløb at tabe nogle kunder. Flere virksomheder har ikke ressourcerne til at oplære personalet internt og træne dem til at kunne kontakte tabte kunder og konvertere dem til ny omsætning i forretningen. 

Gennem vores netværk af professionelle telemarketingbureauer og call centre, kan vi hjælpe dig med at få skabt den kontakt der mangler til dine tabte kunder og vinde dem tilbage i forretningen. 

Få mere ud af dit kundekartotek 

Når callcenteret er i kontakt med potentielle såvel som eksisterende kunder, repræsenterer de din forretning.  Det er derfor essentielt at kunden altid efterlades med et positivt indtryk, uanset udfaldet af samtalen. Kom i kontakt med den rette til din opgave, vi matcher dig med kompetente callcentre i alle størrelser. Få dine tabte kunder og kunder der ikke har handlet hos dig, tilbage i forretningen og skab en meromsætning. Du kan indhente tilbud på win-back telemarketing gratis og uforpligtende via vores formular her på siden. 

 

Indsend din opgave

Få 4 uforpligtende tilbud

Sammenlign tilbud & priser

Vælg dit telemarketingbureau

Kom godt i gang

Når du indsender din opgave, matcher vi den op med 3 professionelle telemarketingbureauer, der alle har en stor erfaring inden for win-back & retention telemarketing kampagner. Dette betyder at du kommer i kontakt med bureauer, der kan og vil løse din opgave bedst muligt for dig.

Professionelle telemarketingbureauer

Alle bureauer vi samarbejder med har gennemgået et tjek, der hjælper os med at udføre den bedst mulige professionelle matchmatcking for din telemarketing kampagne og nye samarbejdspartner. 

Telemarketing eksperter 

Vores partnere rådgiver og vejleder dig gerne omkring din salgskampagne. Det kan være smart at afholde et møde og gennemgå strategier og høre på deres forslag inden du træffer beslutningen omkring hvordan din telemarketing kampagne skal udføres.

Uanset størrelsen af din salgskampagne og hvilken model du ønsker, der skal arbejdes ud fra. Så kan vi sikkert hjælpe dig med at få etableret den rette kontakt til et professionelt telemarketingbureau der kan varetage din kampagne for dig og din virksomhed.

3 Arbejdsdage

Fra du indsender din opgave til os, går der typisk kun op til 3 arbejdsdage til at du modtager det første tilbud på din salgskampagne fra en af vores telemarketing partnere. 
Det bedste match kan tage tid at finde, men vi stopper ikke før det er gjort! (Det kan tage længere tid i nogle tilfælde)