INDHENT 3 TELEMARKETING TILBUD

Hvilken type hjælp mangler du?

Målgruppe


Hvordan ønsker du betalingsmetoden skal være?Budget pr. md.

Hvornår ønsker du opstart?
Hvem er din virksomhed?Beskriv din opgaveTelemarketing

Telemarketing er en af de absolut mest effektive måder at få nye kunder på – og derfor er der rigtig mange virksomheder, der vælger at benytte sig af muligheden for at få professionel hjælp til telemarketing.

Sammenligner man investeringen i telemarketing med andre former for markedsføring vil man i de fleste tilfælde få markant mere ud af sine penge.

Telemarketing handler om resultater

 

Kvalitativ telemarketing handler om at skabe gode resultater for dig og din virksomhed. Hos Phonepartner vægter vi ekstremt højt, at du som kunde hos os får gode resultater, således telemarketing bliver en god investering for dig.

Hvis ikke vi mener, at vi kan skabe højere værdi for dig og din virksomhed, end det beløb du betaler os for at ringe ud, siger vi pænt nej tak til opgaven.

Dette mener vi er et kvalitetsstempel, som afspejler seriøsiteten i vores forretning.

Derfor kan du trygt lade valget falde på PhonePartner, når du har brug for professionel hjælp til telesalg.

Vi tilbyder telemarketing for virksomheder overalt i landet og kan naturligvis hjælpe med at lave professionel telemarketing – uanset hvilken branche, som I til dagligt måtte arbejde med.

Stor forskel i priserne på telemarketing

 

Når det kommer til telemarketing priser, så skal man regne med, at der tit og ofte vil kunne være meget forskellige prisniveauer at finde, og det kan der være flere gode grunde til. En af de væsentlige grunde til, at der kan være en stor forskel i priserne indenfor telemarketing er blandt andet, at virksomhederne helt generelt kører med vidt forskellige priser i forbindelse med, at de hjælper danske firmaer med at sælge via telefon. En anden grund er også, at det som oftest er meget forskelligt, hvor meget eller lidt virksomheder skal betale for at få hjælp til at få lavet telemarketing, er, at der findes flere forskellige måder at afregne det pågældende arbejde på.

Telemarketing kan afregnes pr. møde eller pr. time

Der er helt generelt set to forskellige måder, hvorpå man har mulighed for at afregne det stykke arbejde, som et telemarketing-firmaer laver for en. Den første løsning er, at man betaler firmaet for det antal timer, der bliver lavet telesalg i. Den anden løsning er, at man afregner med firmaet på baggrund af det antal af møder, der bliver booket med potentielle kundeemner.

Det er meget forskelligt, hvad danske virksomheder foretrækker, når det kommer til det at skulle afregne med et telemarketingbureau – og uanset om du bedst kunne tænke dig at få en pris pr. møde, eller du hellere vil have en fast pris pr. time, der bliver ringet ud for dig, kan du være stensikker på, at du kan finde dig et dygtigt og erfarent firma, der står klar til at hjælpe dig med at tage hånd om opgaven for dig.

Det er en god investering at få hjælp til telemarketing

Det at få en hjælpende hånd med at få lavet professionel telemarketing kan helt bestemt godt være en rigtig god idé. Der er nemlig tit og ofte rigtig meget omsætning at hente ved, at man sørger for at få en hjælpende hånd med telemarketing, og det er netop af den årsag, at rigtig mange danske virksomheder vælger at få en hjælpende hånd med at sikre, at der kommer flere kunder og dermed også mere omsætning ind i forretningen.

Når du betaler et firma for at hjælpe dig med at lave telemarketing, vil det naturligvis være sådan, at du som køber skal sikre, at du kommer til at opnå den absolut største mulige værdi af det arbejde, der bliver lavet – og som oftest har en dygtig og erfaren freelance telefonsælger stor erfaring indenfor det at hjælpe folk med at sælge mere over telefon, hvorfor det tit og ofte ender ud med at være en rigtig god investering at få en hjæpende hånd til at få solgt mere via. telefon fra et erfarent og professionelt firma.

Telemarketing til virksomheder er populært

 

Der er rigtig mange virksomheder, som arbejder indenfor rigtig mange forskellige områder, der den dag i dag vælger at gøre brug af muligheden for at få en hjælpende hånd til at få lavet telemarketing – og det er helt bestemt ikke uden grund, at der er et hav af danske firmaer, der beslutter sig for at hyre et firma, der arbejder med det at lave telefonsalg. En hel del virksomheder beslutter sig for at få hjælp til telemarketing B2B, da man ved at få en hånd med dette har mulighed for at nå ud til et hav af forskellige kundeemner – og tit og ofte vil det forholde sig sådan, at man har mulighed for at få nogle nye kunder, som man vil kunne have i det næste lange stykke tid frem. Derfor er det også ofte sådan, at de penge, som man investerer i at få hjælp til telemarketing vil være givet godt ud, da man efterfølgende kan lave gensalg til den samme kunde – i de næste mange år frem.

Telemarketingbureauer findes overalt i hele landet

Uanest hvor i landet din virksomhed ligger, kan du være helt sikker på, at der nær dig vil være mulighed for at komme i dialog med et firma, der vil kunne give dig en hjælpende hånd med telemarketing. Der findes nemlig et væld af virksomheder, der tilbyder hjælp til at lave telefonsalg, og der er helt afgjort rig mulighed for, at man vil kunne få en hånd fra et firma nær dig.

Byer i Danmark med telemarketingbureauer

 

Vi har her samlet en liste over nogle af de forskellige steder i landet, hvor du har mulighed for at få hjælp til at få lavet telemarketing. Rigtig mange folk beslutter sig for at vælge et af de telemarketingbureauer, der holder til i nærheden af det sted, hvor ens virksomhed ligger, og hvis du er blandt en af de mange danskere, der foretrækker at anvende et firma, der har til huse i nærheden af dig, så er der bestemt rig mulighed for det.

Du kan i så fald med fordel læse mere om:

Telemarketing Århus

Telemarketing København

Telemarketing Horsens

Telemarketing Silkeborg

Telemarketing Viborg

Telemarketing Randers

Telemarketing Herning

Få 3 tilbud på telemarketing

 

Du kan helt gratis og ganske uforpligtende få tilsendt 3 tilbud på hjælp til telemarketing, således din virksomhed kan få flere kunder. Du skal blot udfylde kontaktformularen forneden, hvorefter du indenfor kort tid vil modtage dine 3 tilbud på hjælp til telemarketing fra en virksomhed, der holder til i nærheden af dig.

Find mere nyttig information om telemarketing

Hvis du gerne vil læse lidt mere omkring emnet samt fordelene ved at gøre brug af netop denne form for markedsføring, så kan du med fordel se lidt nærmere på vores blog, der omhandler emnet. Her vil du blandt andet kunne finde en lang række forskellige links, som generelt omhandler telesalg og marketing. Bloggen kan du finde her.